Još malo

Stižu Pet Shop Boysi: Profinjen izbor najvećih hitova na zadarskom koncertu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na njihov prvi koncert u Dalmaciji grupa dolazi na samom kraju europske turneje, u mjesecu u kojem će nastupiti samo u Velikoj Britaniji, Belgiji i Hrvatskoj.

Spektakularna turneja koju Pet Shop Boys dovode u Zadar 12. kolovoza nakrcana je hitovima iz prebogate karijere benda, od kreativnih vrhunaca 80-tih i i 90tih do novog uzleta sjajnim prošlogodišnjim izdanjem Super. Na njihov prvi koncert u Dalmaciji grupa dolazi na samom kraju europske turneje, u mjesecu u kojem će nastupiti samo u Velikoj Britaniji, Belgiji i Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Spektakl za početak sezone The Prodigy stiže na Jazine Open Air u Zadru!

Domaću publiku i inozemne goste na Jazine Open Airu dočekat će najprofinjeniji izbor iz kompletnog opusa Pet Shop Boysa, pjesme koje su im obilježile karijeru, jednako kao i one koje predstavljaju recentan rad u kojem su se, kako sami priznaju, vratili čistoj elektronskoj glazbi u pokušaju da naprave savršen plesni album.

Ulaznice

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 220 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 250 kuna. U ponudi se nalazi i limitirani broj VIP ulaznica po cijeni od 350 kn. Ta ulaznica uključuje mjesto na povišenoj platformi s najboljim pogledom na pozornicu i zaseban šank. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene