Party za pamćenje

Steve Aoki stiže na Ultra Europe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetska zvijezda elektro house glazbe Steve Aoki nastupit će ovo ljeto na završnici najvećeg festivala elektronske glazbe na ovim prostorima, Ultra Europe.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Prilika koja se ne propušta Želiš biti DJ na Ultra Europe? Doznaj kako!

Naime, upravo je ovaj proslavljeni DJ i producent prvi potvrđeni izvođač trećeg, posljednjeg dana festivala Ultra Europe, koji će se održati na plaži hotela Amfora u jednom od najljepših gradova na našoj obali, u Hvaru. Velikan elektro house scene po prvi će put nastupiti u Hrvatskoj, a ovom se potvrdom pridružio društvu koje otprije čine Afrojack, AVICII, Armin van Buuren, Carl Cox i Hardwell koji će nastupiti na splitskom stadionu Poljud. Upravo će završnica festivala biti najekskluzivniji njegov dio,a tome u prilog govori i činjenica o ograničenom broju ulaznica koje će u prodaju biti puštene 22. veljače.

Steve Aoki veliko je glazbeno ime elektronske glazbe, nadaleko je poznat kao izvrstan elektro house DJ, ali i kao veliki zabavljač koji zabavnom točkom obilježi svaki svoj nastup. Kao producent i DJ surađivao je različitim izvođačima elektronske scene kao što su Tiesto, LMFAO, Kid Cudi, Will.I.AM, MSTRKRFT, The Gossip, Klaxons, Bloc Party i mnogi drugi. Remiksirao je brojne singlove glazbenika i bendova, uključujući i Jackson 5, Drake, Kanye West, Eminem, Lil Wayne, The Killers, Lenny Kravitz, Bloc Party, Snoop Dogg i Robin Thicke. Njegove najuspješnije suradnje u posljednje vrijeme uključuju one s Laidback Lukeom i Lil Jonom na hit singlu Turbulance (preko 26 milijuna pregleda na Youtubeu) te s još jednim izvođačem koji će nastupiti na pozornicama festivala Ultra Europe, Afrojackom na velikom hitu No Beef (preko 16 milijuna pregleda na Youtubeu). Ovo će biti prvi nastup Steve Aokija u Hrvatskoj te će tako završni tulum na plaži festivala Ultra Europe u Hvaru dodatno dobiti na ekskluzivnosti.
Uz savršenu kulisu koju čini plaža ispred hotela Amfora u jednom od najpoznatijih turističkih središta u Europi, Hvaru, ekskluzivnosti i posebnosti završnice pridonijet će i posebna događanja koja će biti organizirana u sklopu Ultra Weeka koja će zasigurno stvoriti uspomene koje će posjetitelji pamtiti do kraja života.
'Vjerujem kako će posjetitelji posljednjeg dana festivala Ultra Europe biti oduševljeni svime – od događanja koja organiziramo u sklopu Ultra Weeka do prekrasnog otoka Hvara koji zaista zaslužuje stajati uz Miamiju i sličnim ekskluzivnim svjetskim turističkim odredištima. Zahvaljujući Splitu i Hvaru, Ultra Europe uistinu postaje jedan od najboljih destinacijskih glazbenih festivala, a posebno nam je drago što ćemo na završnici po prvi put u Hrvatskoj ugostiti Stevea Aokija', izjavio je Joe Bašić iz tvrtke Adria MM produkcija koja dovodi ovaj glazbeni spektakl u Hrvatsku.
Velika očekivanja, ali i koristi od festivala Ultra Europe potvrdila je i Renata Lichtberger iz Sunčanog Hvara: 0Ovakva događanja prilika su za nastavak pozitivnog trenda povećanja broja gostiju iz Ujedinjenog Kraljevstva, Nizozemske, SAD-a i Brazila, zemalja iz kojih u pravilu dolaze zahtjevniji turisti više platežne moći. Interes za smještaj u našim hotelima dolazi zaista iz svih dijelova svijeta i izuzetno mi je drago što mogu potvrditi izuzetno pozitivan trend prodaje smještajnih kapacitete u razdoblju održavanja festivala Ultra Europe te što će snimke iz Hvara obići cijeli svijet.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene