Najbolji provod

Savjet za Noć vještica: Sakrijte svoje slatkiše!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sretnu Noć vješticaželi vam ekipa „Hotela Transilvanije 2“!

Iako je do dolaska hita „Hotel Transilvanija 2“ ostalo još punih godinu dana, junaci te animirane uspješnice nikako ne miruju. Kako i bi kada se ovoga vikenda obilježava popularna Noć vještica što je za naše omiljene animirane likove jednako proslavi Nove godine! Povodom ovogodišnje Noći vještica grof Drakula odlučio je svim klincima (i onima koji se tako osjećaju) dati par korisnih savjeta kako što bolje proslaviti ovu najluđu noć u godini, a pritom ne uznemiriti „normalne“ ljude.

Stiže nova poslastica za sve mališane!

U kratkom video isječku koji vam ovim putem donosimo, a koji je ekipa iz kompanije Sony Animation Studios napravila ekskluzivno za ovogodišnju Noć vještica prisjetite se vaših omiljenih animiranih likova čiji je hit „Hotel Transilvanija“ iz 2012. godine poharao kino blagajne diljem svijeta i utržio preko 350 milijuna dolara. Naravno, tu je i grof Drakula sa svojim više nego korisnim savjetima u vezi ponašanja u Noći vještica te zaštite vlastitih slatkiša.

Frankenstein, Mumija, Nevidljivi čovjek, Mavis i Drakula očekuju vas u kinima diljem Hrvatske u listopadu sljedeće godine, a do tada uživajte u ovom ekskluzivnom isječku i provedite se što bolje i luđe za nadolazeću Noć vještica!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene