Dan grada Splita

UZBUDLJIV PROGRAM Split se sprema za raskošnu proslavu Svetog Dujma

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Magazin i Marijan Ban i Diktatori bit će zaslužni za veliko finale proslave dana grada Splita i blagdana Svetog Dujma.

Dugoočekivana splitska fešta je pred nama. U gradu pod Marjanom predstavljen je program najraskošnije splitske proslave - blagdana Svetog Dujma. Slavlje koje na dan 7. svibnja pripada mučeniku i zaštitniku grada Splita, ove godine najavljuje nezaboravan večernji koncert uz grupu Magazin, Marijana Bana i Diktatore kojim će Splićani i brojni gosti odati počast omiljenom dalmatinskom svecu.

Pogledaj i ovo showbuzz Jedva čekamo NAJLJEPŠI BLAGDAN SVETOG DUJMA UZ GRUPU MAGAZIN

'Veliko finale proslave blagdana Svetog Duje večernji je koncert na kojem uz kolege iz grupe Magazin nastupam sa svojim Diktatorima. Uvjeti su odlični, prostor savršen, a atmosfera će bez sumnje biti usijana. Ovo nam je kao da sviramo u vlastitom dvorištu samo pred malo više ljudi!', izjavio je glazbenik Marijan Ban.

Na veliki plesni podij splitske rive, uz Marijana Bana i Diktatore stat će i najpoznatija splitska grupa Magazin čiju predvodnicu, glazbenicu Andreu Šušnjaru ovaj nastup posebno veseli.

'Jako sam sretna, zadovoljna i uzbuđena što nastupamo na rivi za Svetog Duju. Inače me taj blagdan uvijek vraća u djetinjstvo i ne propuštam niti jednu feštu. Imala sam veliku želju zapjevati upravo na taj dan i mislim da će ovo biti nešto zaista posebno. Veselim se što dijelim binu sa Udrugom Srce za koju sa svojim bendom organiziram i humanitarnu večeru te se baš lijepo poklopilo da nakon toga zajedno i nastupamo. Tu su naravno i Marijan Ban te Diktatori što je bez sumnje dobitna kombinacija', izjavila je glazbenica Andrea Šušnjara.

Uz tradicionalni večernji koncert tu su i brojne dnevne aktivnosti kojima će biti proslavljen ovaj dan.
'U okviru proslave ove godine Turistička zajednica grada Splita kao i druge institucije organizira bogati glazbeni, kulturni i sportski program. Razna događanja trajat će punih 15 dana, a uvertira u ovu prekrasnu priču je dolazak brojnih međunarodnih turističkih novinara iz cijelog svijeta koji će svojim perom uz samu proslavu blagadana, obilježiti i ulazak u novu turističku sezonu', izjavila je Alijana Vukšić iz TZ grada Splita te dodala, 'sigurna sam kako će se naši gosti isto kao i naši sugrađani odlično zabaviti u nadolazećim danima i na najljepši način obilježiti dan našeg grada i našeg zaštitnika, Svetog Duje'.

Nezaboravan dojam i neizbrisive uspomene s ovogodišnje fešte upotpunit će šarene boje spektakularnog vatrometa koji će osvijetliti prekrasno splitsko nebo.

'Ove nas godine očekuju brojna iznenađenja. Vruhunska produkcija zasigurno će razveseliti sve prisutne. Velika pozornica širine 20 metara na kojoj će dominirati LED ekran te vrhunski svjetlosni sistem samo su dio uzbuđenja koja na velikom plesnom podiju splitske rive očekuju posjetitelje', izjavio je Denis Pletikosa ispred organizatora Mediteran produkcije koji je ujedno zahvalio partnerima ovogodišnjeg koncerta, Himalaya Herbalsu te Ivas grupi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene