Spektakl

Fresh Island Festival: Sean Paul i Rae Sremuurd nastupaju na posebno dizajniranoj pozornici!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Big Beach održat će se na plaži Zrće 13. srpnja, zadnjeg dana Festivala.

Jedan od najboljih svjetskih hip-hop i RNB festivala Fresh Island najavljuje najveći europski party na plaži. Big Beach Takeover zatvorit će šesto izdanje Fresh Island festivala spektakularnim nastupom Sean Paula i Rae Sremmurda koji će svojim hitovima rasplesati sve ljubitelje urbane glazbe. Big Beach događaj održat će se na plaži Zrće 13. srpnja, zadnjeg dana Festivala.

Pogledaj i ovo showbuzz Koncert premješten Lista želja slavnog glazbenika Seana Paula: Evo što ga čeka na Pagu

Program Big Beach Takeovera počinje već u 20 sati, a posjetitelji će uživati u koncertima trenutno najvećih zvijezda hip-hop glazbe na svijetu. Sean Paul i Rae Sremmurd nastupit će na posebno dizajniranoj pozornici na kojoj će izvesti neke od hitove koji već mjesecima vladaju svjetskim glazbenim ljestvicama. Black Beatles Rae Sremmurda oduševit će sve ljubitelje hip-hopa, dok će Sean Paul pjesmama kao što su Baby Boy i No Lie na Zrće donijeti dašak vrućeg karipskog ljeta. Big Beach događaj završava u 02 sata, a nezaboravni provod nastavlja se after partijima u klubovima Kalypso, Papaya i Aquarius na plaži Zrće.

Ferstival Fresh Island održava se na plaži Zrće od 11. do 13. srpnja, dok zagrijavanje počinje već 8. srpnja. Uz Sean Paula i Rae Sremmurda, na festivalu će nastupiti i Young Thug, French Montana, Lady Leshurr, DJ Jazzy Jeff, Westwood i brojni drugi. Program vodi britanska voditeljica Maya Jama. Festival Fresh Island jedan je od najboljih europskih glazbenih festivala te će i ove godine staviti Hrvatsku na kartu nezaobilaznih svjetskih festivalskih destinacija.

Ulaznice za Fresh Island Festival mogu se kupiti u sustavu Eventim, kao i na izdvojenim INA-inim benzinskim postajama po cijeni od 489 kuna za trodnevnu festivalsku ulaznicu, uključujući i događaj Big Beach. Cijena samo jednodnevne ulaznice za Big Beach Takeover iznosi 289 kuna, a cijena jednodnevne ulaznice za VIP Big Beach Takeover 659 kuna.

www.fresh-island.org

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene