5. rodjendan Sonus festivala

Sonusov line up bogatiji za još 20-ak imena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Između 20. i 24. kolovoza, neki od najpoznatijih internacionalnih igrača svjetske techno i house scene, doći će na otok Pag proslaviti peti rođendan Sonus festivala.

Tijekom 5 dana i 5 noći, između 20. i 24. kolovoza, neki od najpoznatijih internacionalnih igrača svjetske techno i house scene, doći će na otok Pag proslaviti peti rođendan Sonus festivala.
Na već impozantan line up kojeg zasada čine Adam Beyer, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Joseph Capriatti, Tale of Us, Loco Dice, Apollonia, Jamie Jones, Pan-Pot, Rodhad, Sam Paganini, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Marco Carola, i još mnogi drugi, programu se priključilo više od 20 novih imena i predstavnika kvalitetnog stranog, ali i regionalnog elektronskog zvuka.

Švicarski duo Adriatique, Berlinac s trenutnom adresom u Zagrebu s izdanjima na etiketama kao što su Get Physical Music i ElRow music – Andrea Ljekaj, predstavnici Arpiar kolektiva i rumunjskog zvuka - Dan Andrei i Rhadoo, jedno od najpoznatijih imena naše regionalne scene i jedan od osnivača techno scene u Srbiji – Dejan Milićević, maestro Ostgut Ton-a Len Faki, glavna potpora talijanskog zvuka Luigi Madonna, ljubitelj publike Maceo Plex, pridružena članica Perlon etikete Margaret Dygas, vlasnik etikete Diynamic i broj 1 prema izboru Beatporta za 2016. – Solomun, live nastup Matadora - člana Minus obitelji, jedna od najdražih dama techno scene - tINI i njena banda, domaća podrška mladih, ali i renomiranih hrvatskih Djeva kao što su: Mariano Mateljan, Homeboy, Marina Karamarko, Felver i Andrologic, te jedna od najvećih legendi, među fanovima elektronske glazbe poznatiji kao “Papa” Sven Vath, u velikom stilu zabavit će nekoliko tisuća posjetitelja na petoj obljetnici Sonusa.

Organizatori Sonus festivala su i ovaj put prilagodili cijene ulaznica za posjetitelje iz EX YU regije. Moguće ih je kupiti za 440 kn putem Entrio online trgovine ili prodajnih mjesta.

Do početka festivala, organizatori nastavljaju party sezonu We Love Sound partyja u Zagrebu. Sljedeći event je 18. veljače i gostuju Sonja Moonear, Praslea i Mate Čeko.

Za sve novosti, pratite Sonus na socijalnim mrežama.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1154359401316575/
Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/
Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene