Sonus festival

Veliko priznanje: Festival na Zrću među TOP 15 svjetskih festivala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dva najjača svjetska medija kad je u pitanju elektronska glazba, uvrstili su Sonus festival među 15 najboljih svjetskih techno festivala.

Cijela techno scena bruji o ovogodišnjem nadolazećem Sonusu, od Ibize do Berlina, te festival iako postoji samo 3 godine, već uživa veliku podršku svjetskih medija i publike. Beatport i Resident Advisor odlučili su Sonus festival staviti ruku pod ruku uz njemački Timewarp, španjolski Sonar, nizozemski Awakenings i američki Movement Electronic Music Festival.

Pogledaj i ovo Sonus festival Fanovi uživaju! Sonus festival ponovno okupio glazbenike iz više od 80 zemalja, proslava desetog rođendana i službeno je započela!

Treće izdanje Sonus Festivala dovodi najveća imena elektronike!

Čak 70 DJ-eva nastupit će od 16. do 20. kolovoza u tri kluba na plaži Zrće na otoku Pagu. Nakon prošle godine kad je festival bio rasprodan, i ove godine se u pet dana festivala, očekuju deseci tisuća gostiju iz cijelog svijeta. Klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso ugostit će neka od najvećih imena techno scene danas koje nije moguće čuti igdje u našoj regiji, na istom eventu.

Sonus festival je i ove godine prilagodio cijene ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU regije te festivalska ulaznica za 5 dana festivala iznosi 620 kn.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene