Super zabava

Songkillers featuring The Bastardz sinoć održali koncert u Dubrovniku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedinstven i specifičan zvuk Songkillersa u koji se tako lako zaljubiti i ovog puta nas je podsjetio na sve one trenutke koje želite proživjeti još jednom.

Funk, groove, The Bastardz, Bane i Songkillersi, glazbenici koji više od dvadeset godina urbaniziraju domaću glazbenu scenu drugačijim pjesmama, premijerno su sinoć nastupili u ovogodišnjem izdanju programa Zvijezda pod zvijezdama.

Pogledaj i ovo showbuzz Zvijezde pod zvijezdama Urban & 4 doslovno zatresli dubrovačku plažu

Jedinstven i specifičan zvuk Songkillersa u koji se tako lako zaljubiti i ovog puta nas je podsjetio na sve one trenutke koje želite proživjeti još jednom. "Nitko kao ti", "Tako volim što te znam", "Ne znam gdje sam", "Uspomene" i "Sreća" samo su neki od hitova ove kultne zagrebačke skupine koja je već 20-ak godina prisutna na hrvatskoj glazbenoj sceni a koji su izveli pred razrdaraganom dubrovačkom publikom.

Songkillersi koji su dosada snimili šest studijskih albuma, mnogo singlova i još uvijek stvaraju nove pjesme sinoć su s The Bastardzima obilježili prvim zajednički singlom „Pola tebi, pola meni“ nakon čega je nastupila plesna eksplozija pod zvijezdama.

Najavajujemo i sljedeći koncert koji će se održati 25. srpnja u vrtovima Grand Ville Argentina u Dubrovniku kad nastupa Marko Tolja & Jazz orkestar HRT-a.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene