Pokazala što zna

Atraktivno i provokativno: Reperica zagrijala publiku prije Snoopa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snoop Dogg sinoć je zapalio Zrće. Nastupio je u sklopu Fresh Island festivala, a tamo je bila i mlada provokativna reperica.

Snoop Dogg okružen plesačicama i obožavateljima napravio je pravi show u sklopu Fresh Island festivala na Pagu. Slavni reper je atmosferu doveo do usijanja. Nastup je pratilo više od četiri tisuće ljudi koji su stigli sa svih strana svijeta.

Pogledaj i ovo Party na Zrću, arhiva (Foto: Pixell) Konačna odluka Ništa od partijanja: Zrće zabranilo sve festivale za ovu godinu, poznato i kada će ipak biti održani

SUTRA budite uz Dnevnik.hr kada vas od 16h vodimo na NAJLUĐU PLAŽU NA JADRANU - Idemo na Zrće! Budite s nama UŽIVO!

Snoop Dogg dobru je atmosferu podijelio i na društvenim mrežama gdje je pohvalio ljepote Hrvatske. Nakon Zrća, danas ga čeka nastup na novosadskom Exit festivalu.

>> Snoop Dogg: 'Ovo je divno mjesto, divan otok, more, prekrasne dame'

Slavni hip-hop pjevač je i ekskluzivno pred kamerama Nove TV otkrio zašto se odlučio snimati spot upravo na Zrću: 'Ovo je divno mjesto, divan otok, more, prekrasne dame, osjećam se da nije dovoljno eksponirano, pa ne želimo samo doći na pozornicu otpjevati i otići već postati dio društva i snimiti spot ovdje'.

Prije njega publiku je zagrijala mlada glazbenica Iggy Azalea koja plijeni sve više pažnje, što zbog atraktivnog izgleda što zbog glazbenog izričaja. Svakako je jedno od zanimljivih novih imena na glazbenoj sceni.

Danas 23-godišnja Azalea je počela repati s 14 godina, te se 2006. godine preselila u Sjedinjene Američke Države kako bi počeka raditi na kaerijeri. 2011. izašao je njzin prvi album Ignorant Art, a 2012. je objavila EP Glory.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene