zvuk tamburice

Slavonske lole zabavile publiku u Clubu Roko

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebačkim Clubom Roko, u kojem se tražilo mjesto više, sinoć je do ranih jutarnjih sati odzvanjao zvuk tamburica jer su ondje svoj nastup održale Slavonske lole, koji su sve okupljene oduševili svojim glazbenim izričajem i posebnošću vlastite svirke.

Tamburaški sastav Slavonske lole popularni su po svojim tamburaškim hitovima 'Ledina', 'Moj bagreme', 'Prijatelju nije lako', 'Sve je ona meni', 'Duša bećarska', 'Pismo majci', 'Vesela je šokadija', 'Kad procvatu jabuke', 'Ti si moje najmilije' i drugim.

Pogledaj i ovo showbuzz Dijele je mnogi VIDEO Jole otkrio koja mu je tajna želja...

Klapa Rišpet unijela dašak Dalmacije u Zagreb

Poznati Slavonci osnovani su u Velikoj Kopanici pod imenom Kopančani, a od 1981. godine nastupaju kao Slavonske Lole. U svojim početcima uglavnom sviraju u Đakovu i okolici, a svirke su se sastojale od svatova i zabava.

U svoja tri desetljeća postojanja na hrvatskoj glazbenoj sceni šest su puta nastupili na festivalu „Zlatne žice Slavonije“ i osvojili brojne nagrade te prva mjesta. Do sada su objavili deset studijskih albuma na kojima se nalaze brojni hitovi, a za album „Sve je ona meni“, 2006. godine dobivaju zlatnu nakladu.

Već idućeg petka Club Roko ponovno će odisati odličnom atmosferom kada će ondje nastupiti Dražen Zečić. Sve svoje posjetitelje i drage goste ovaj je zagrebački klub odlučio počastiti besplatnim ulazom na nadolazeće koncerte povodom obilježavanja 20 godina svoga postojanja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene