449184
449184
449184
449184
449184

'Slavonija lijepa' i Cecilija, najupečatljiviji nastup požeškog festivala

  • , 06.09.2016., 11:36
  • Autor:
  • komentara

Nakon požeškog festivala, Cecilija se odmah okrenula novim glazbenim projektima.

 
 
 
 
Cecilija (FOTO: PR)
Cecilija (FOTO: PR)

Vikend za nama prošao je u festivalskom ozračju, u Požegi je naime završen još jedan odlični 'Aurea fest Zlatne žice Slavonije 2016.'.

Spomenuti festival svim okupljenima ponudio je pregršt sadržaja, od onog najvažnijeg glazbenog, pa do ništa manje bitnog gastro, predvođen najpoznatijim okusima Slavonije.

Svojom pojavom i nastupom s aktualnim singlom 'Slavonija lijepa', kraljica tamburaške glazbe Cecilija sve prisutne na ovogodišnjem festivalu ostavila je u potpunosti bez daha, kako same organizatore predvođene direktorom festivala, tako i samu publiku.

Cecilija (FOTO: PR)

Cecilijin nastup ocijenjen je od strane direktora najupečatljivijim, ustvrdivši kako je napravila revoluciju na festivalu, te pokazala kako to treba izgledati od pjesme pa do stylinga.

Sa druge strane sama Cecilija kazala nam je kako su ona i cijela njena ekipa priželjkivali jedan takav nastup, a čestitke su kaže, pristizale sa svih strana.

'Pjesma je skrenula pažnju, možda je više pop, ali su sami organizatori inzistirali da nastupim u tamburaškoj večeri. Bili smo osvježenje nakon desetak tamburaških pjesama. Promijenila sam stil i jako smo zadovoljni nastupom, te možemo samo poželjeti da nešto slično ubrzo ponovimo.

Požeški festival za mene puno znači, rađa puno hitova i evergreena. Nadam se da će i jedna moja pjesma, nekada s godinama postati evergreen.', zaključila je Cecilija.

Cecilija (FOTO: Ivan Bilandžić)

Nakon požeškog festivala, Cecilija se odmah okrenula novim glazbenim projektima. 'Nema spavanja, Raduju me novi suradnici, jedna lijepa nova priča. Promijenili smo glazbeni smjer i mislim da sebi mogu priuštiti zabavniji ritam. Bez lažne skromnosti smatram da mi se neće zamijeriti taj iskorak.'

Pripreme za novu pjesmu su u tijeku, dok se 'Slavonija lijepa' promovira, a istodobno Cecilija prikuplja materijale za novi album, iako je 'Maska' još uvijek najprodavaniji album tamburaške glazbe.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se