Intervju sa snimanja

SLAVONIA BAND: Ekskluzivne snimke sa snimanja spota „Prokleto je“

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedna od stvari koja svakom bendu unosi malo više adrenalina u posao je i snimanje spota, a kad se okupi dobar tim, garantirana je i dobra zabava.

Pogledaj i ovo Bend Sviraju sve! Slavonci iz grupe Žute dunje u pohodu na estradu: Zbog sudske tužbe dobili pjesmu čuvenog hitmejkera

 „Da bi snimanje prošlo dobro kao i u svakom poslu najbitnija je dobra priprema. Za to se pobrinuo menadžer Ivica Sente koji je danima prije obilazio moguće lokacije. Bila je izuzetna čast i zadovoljstvo ponovno raditi sa snimateljem i režiserom cijele priče Darkom Drinovcem koji samo i dalje potvrđuje i opravdava svoj profesionalizam načinom kojim nas je vodio kroz snimanje a najbolje tek dolazi, ekipo moja.“ – kaže frontman Slavonia Banda, Branko Ilakovac.

>> Raj na zemlji: Zavirite u luksuzni dom i imanje koje čak ima i privatno jezero

Spot se snimao na nekoliko lokacija pa su se tako (osim na imanja Dražena Kulonjaka iz Rokovaca, te salašu Marinka Dekanića-Baje), kao najzanimljivija lokacija pokazale Sopotske kućice. One su iznimno kulturno bogatstvo slavonsko-srijemske kulture koja 1971. godine, zaslugom arheologa prof. Dimitrijevića, mijenja naziv u „Sopotska“. Kućice su rekonstruirane u izvornom obliku prema nalazima s istog lokaliteta i nalaze se 2 km od središta Vinkovaca, uz obalu rijeke Bosut.

>> Novi Frankenstein – seksi čudovište!

Oduševljenje lokacijama nije krio ni režiser Darko Drinovac: „Uvijek se veselim snimanju u Slavoniji. Na lokacijama Vinkovaca sam uspio pronaći sve što mi treba. Nije nas omela ni prokleta vrućina, ni prokleta prašina, ni prokleta gostoljubivost Slavonaca.“

„Aktivno se bavim manekenstvom i članica sam agencije Talia models. Ovo mi je bilo prvo snimanje spota i jedno od najboljih iskustava koje sam stekla bavljenjem modelingom. Zahtijevalo je puno truda, ali su mi veliku podršku i olakšanje davali dečki iz banda, pogotovo Branko i Tomislav. Pokazali su se kao pravi kavaliri u odnosu prema meni! Naravno tu je i režiser Darko Drinovac koji me vodio kroz sve te oduševio profesionalnošću i karakterom!“ – oduševljeno komentira Martina.

>> Fotka koja je podigla prašinu: Potpuno gola i bez šminke!

Za styling Martine i benda porbinuo se Ivan Friščić, a za šminku je bila zadužena Ivana Ferenc iz salona Lidija.

Poetičnost i snaga ravnice u slikama redatelja Darka Drinovca, provučena kroz ljubavnu priču, dolazi na male ekrane već idući tjedan.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene