Uživajte i vi

Slavni uživali u Poetry Cafe-u!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Konačno je otvoren i dugoočekivani Poetry Cafe.

Sinoć je u Kordunskoj ulici, u prostoru gdje je godinama stanovala popularna Kinoteka, otvoren Poetry Cafe, lokal u kojem će svoje mjesto pronaći umjetnici, boemi, ali i svi ljubitelji poezije i lijepih stihova.

Pogledaj i ovo Katarina Baban - 4 ''Predivan par!'' Naša lijepa glumica objavila je fotografiju s partnerom kojeg rijetko pokazuje, a poznaju se još od srednje škole!

Poznati se okupili i uživali u poeziji

U oslikavanju Poetry Cafea sudjelovala su tri studenta s akademije likovnih umjetnosti, a koliko su njihovi vizuali uspješni i koliko su uspjeli dočarati Poetry projekt imali su se priliku uvjeriti glumci Andrej Dojkić, Nera Stipičević, Nikša Kušelj, fotografkinja Mara Bratoš, književnica Sanja Pilić, glumica Katarina Baban i djevojke iz glazbenog dvojca Meritas.

Poetry Cafe će i u budućnosti organizirati zanimljiva glazbena gostovanja, ali i noći poezije s poznatim glumcima i umjetnicima te razna kulturna događanja na radost svih posjetitelja. Tijekom otvorenja predstavljeno je i 12 autora čije stihovi krase zidove Poetry Cafea, a koji su putem Facebooka imali priliku predložiti svoje stihove i biti dio stvaranja ovog mjesta uživanja u poeziji. O interesu i želji da sudjeluju u ovoj lijepoj priči pokazuje i činjenica da se sa svojim stihovima prijavilo preko 800 autora.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene