Još sam uvijek tvoj

Sjećate se legendarne 'Tamare'? Nakon 28 godina stigao je novi hit!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Možda nije otkrio tko mu je uzeo Tamaru, no Boris se bacio na posao i napravio novi hit!

Dvadeset i osam godina nakon popularne 'Tamare', ista je ekipa napisala novu pjesmu Borisa Novkovića 'Još sam uvijek tvoj', koju je Boris sinoć premijerno prestavio gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Zrinka Cvitešić soba puna tuge Poznati Hrvati plakali na komemoraciji za Juricu Popovića, suze nije mogla sakriti ni Zrinka Cvitešić koja je nježno grlila Matiju

'Rekao sam, hajdemo nakon toliko vremena probati ponovno nešto napraviti zajedno. Rezultat je naslovna pjesma albuma koji izlazi 23. listopada', otkrio je Boris, koji će na novom albumu imati čak 16 pjesama, a uz njega kao autora, kao producenti se pojavljuju Miro Buljan, Nikša Bratoš i Ante Pecotić.

Stigao je dugoočekivani video spot Borisa Novkovića 'Kunem ti se' prepun poznatih lica!

Boris je u emisiji zaigrao i kviz u kojem je morao završiti rečenicu. 'Tri stvari koje najviše volim su: sloboda, ljubav i moji sinovi, a tri ljudske osobine koje najviše mrzim su nekultura, bahatost i neiskrenost. Kada se probudim, prvo pomislim kako je život lijep, a kad sam gladan, narežem si rajčicu', rekao je kantautor.

Rekao je da kad vidi Severinu poželi da naprave još pokoju pjesmu, koja će biti uspješna kao one prethodne, a kad čuje pjesmu 'Bižuterija' pomisli kako je pravi nakit bolji, jer ima i dokazano ljekovita sredstva.

'U nogometu sam vješt kao Novkovicinjo, a u kuhinji se snalazim kao chef', rekao je Boris, koji je svoju pjesmu 'U dobru i zlu' sinoć posvetio Toniju Cetinskom.  'Mislim da je konačno našao ljubav svog života i vidim da je sretno zaljubljen. Poželjet ću mu da tako ostane zauvijek i da uvijek bude sretan' , kaže Boris.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene