Ljetna galerija

Šimići i Iva Leko se zabavljaju na Zrću!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sezona polako ulazi u svoju zrelu fazu, Zrće se sve više puni turistima, a NOA i dalje drži status klupskog hita sezone. I neka poznata lica su navratila na plažu...

Kompaktan i raznovrstan u ponudi, klub nudi zabavu za sve uzraste. Tako se u NOI u podnevnim satima može zateći Darija Šimića, s kompletnom obitelji, na poslijepodnevnom after beach partyu vidjet ćete Ivu Šarić Leko, a na sjajnim noćnim partyima uočit ćete lijepe, mlade i rasplesane ljude svih nacionalnosti i boja kože.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Ovako izgleda NAJBOLJI tulum na Zrću!

U večerašnjem programu imena Wickedj's nastupaju sjajni DJevi Maron i Fady Farraye, poznat ne samo po briljantnim setovima, već i po neuobičajenom početku karijere. Naime, Ferraye je odrastao u vihoru libanonskog građanskog rata, pa je bio prisiljen naučiti kako da svoje nastupe brzinski prebacuje od skloništa do skloništa, s time da pritom nikada ne ispadne iz ritma.

>>  Hrvoje Šalković o Zrću: 'Drogu vidio nisam, kao ni orgije i nekakve gluposti'

Plesni podij NOE će gorjeti na večerašnjem Wickedj's programu, ali i u danima koji dolaze, u kojima će nas zabavljati NOI-na rezident DJ postava – Aldo Morro, Luca Montecchi i Mony.

NOA tjedan završava poslasticom naziva In Bed With Space, sjajnim globalnim programom koji će u NOI gostovati svake nedjelje, kroz čitavu sezonu. In Bed With Space je utemeljen 2002. u legendarnom klubu Space na Ibizi. Od tada do danas, program svake godine na više od 150 partija u 60-tak zemalja okupi više od 150 000 ljubitelja dobre glazbe. U nedjelju, na prvom ovosezonskom In Bed With Space programu nastupiti će sjajni Ivan Mastermix.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene