InBOX

Sezonu otvara jedan od najljepših klubova na našoj obali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U samom središtu Splita, na nathodniku iznad gradske luke smjestio se InBOX Bar, mjesto koje plijeni pozornost domaćih i stranih gostiju kako svojom lokacijom, tako i ponudom.

InBOX se od otvaranja 2012.g. pa do danas profilirao u mjesto za nezaobilazne dnevne kave i noćne izlaske uz urbani zvuk.

Tako će biti i ovoga ljeta kada će gostovati mnogi DJ-i moderne plesne glazbe, animatori i live performeri.

Klub otvara sezonu u petak i subotu - 21. i 22. lipnja od 22 sata uz gostovanje australskog DJ Sunnya koji je već dobro poznati animator stranih turista. Glazba će biti presjek house, pop, RnB, rock i disco hitova.

Pogledaj i ovo showbuzz 12. - 14. srpnja Ultra Europe je sve bliži - Osvojite karte!

>> Raj na zemlji nalazi se u Hrvatskoj - Dokaz je OVDJE!

Tijekom ljeta ovo je idealno mjesto za osvježenje u hladu, dok čekate trajekt ili odavde možete jednostavno promatrati tijek gradskog života u luci ili na Rivi.

InBOX ima moderan interijer, ratana ležaljke i veliku ljetnu terasu s koje imate pogled na luku i obližnje otoke, kao i bazen koji dnevnu atmosferu čini osvježavajućom.

Kada sunce počne zalaziti, glazba se lagano pojačava i u noćnim satima započinje zabava. Za dobru atmosferu u klubu zaduženi su rezident DJ-i. Ljetna terasa pretvara se lagano u čarobni plesni podij prepun pozitivne energije koju šire ljubitelji kvalitetnog zvuka koji su tako još jednu 'divnu splitsku noć' došli provesti na sebi svojstven način.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene