Sexy Back

VIDEO Zgodne Hrvatice koje su 'skinule' Justina Timberlakea!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

RNB Confusion novim izazovnim videom za 30. travanj najavljuje veliki povratak tulumarenja srijedom na Jarunu u novoj ljetnoj rezidenciji - klubu Gallery!

Ilona Cvitić, Karla Ileš, Helena Janjušević, Petra Ugljarević i Brita Bobetić čine novu plesnu grupu koja će vas zabavljati na ludim party-ima RNB Confusiona.

Pogledaj i ovo RNB Confusion Sve se seli na kontinent Otvorenje zagrebačke party sezone: RNB Confusion priprema zabavu koju nitko ne želi propustiti!

Seksi Hrvatice koje bi i Beyonce poželjela u svojem spotu!

Cure svojim dugogodišnjim plesnim iskustvom pune glazbenu scenu nastupajući za brojne hrvatske pjevače, a plesačice Karla i Brita dio su popularnog youtube hita Yoncé | PARTITION | Croatia.

 

Plesačice grupe Madness biti će specijalne gošće tematskog party-a 'Sexy Back' prema istoimenoj pjesmi Justin Timberlakea koji je najavljen za srijedu 7. svibnja u klubu Gallery.

Ekipa RNB Confusiona na samom otvorenju (srijeda 30. travnja) u klubu Gallery ugostiti će jednog od najtraženijih DJ lica New Yorka, DJ ESQUIRE, koji je poznat po nastupima sa svjetski poznatim facama kao što su Jay-z, Coldplay, Tiesto i dr. DJ ESQUIRE ponosni je nositelj titule najboljeg američkog DJ-a u 2013. godini osvojivši prvo mjesto na prestižnom svjetskom natjecanju „DMC WORLD DJ FINALS“.

Slavljenički tulum rezerviran je za srijedu 4. lipnja, kada će RNB Confusion proslaviti svoj 11. rođendan te ugostiti specijalnog gosta iz Londona, DJ-a CLK, rezidenta MTV Base Lounge programa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene