13. - 22. rujna

Severina otvara ovogodišnji Rujanfest

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpopularnija regionalna glazbenica Severina otvara ovogodišnji, šesti po redu Rujanfest.

U deset festivalskih dana, od 13. do 22. rujna, na prostoru tik do Westgatea u Zaprešiću, očekuje nas bogata gastro ponuda cijele regije, koncerti brojnih zvijezda predvođenih Severinom te bogati edukativni i zabavni sadržaji.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Uzbuna, Brad Pit, Lola, Djevojka sa sela i Pogled ispod obrva su samo neki od hitova koje će Severina izvesti u petak 13. rujna na glavnoj pozornici Rujanfesta. Jedinstveni koncert najbolja je uvertira u jesenske dane koji će ove godine biti iznimno zabavni upravo zahvaljujući najvećoj regionalnoj gastro-zabavnoj manifestaciji Rujanfestu.

>> SAVRŠENO izdanje: Kraljici estrade ništa ne može skinuti osmijeh s lica!

Splitska glazbenica vraća se pred zagrebačku publiku nakon rasprodane Arene i uspješne turneje Dobrodošao u klub. Ova je istinska pop ikona uvijek pomicala granice, a upravo je ovom turnejom još jednom dokazala da je jedna od najvećih zvijezda na ovim prostorima. Severini je ovo drugi nastup na Rujanfestu, a povratak pred publiku Zagrebačke županije zasigurno će obradovati njene brojne fanove.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. U ponešto izmjenjenom konceptu očekuje nas do sada najbogatija gastro ponuda koja će će biti prezentirana u brojnim gastro kućama – Slavonskoj, Dalmatinskoj, Zagorskoj, Lovačkoj te Sarajevskoj. Novosti su Trg Zagrebačke Županije na kojoj će se predstavljati svi gradovi, Pivski trg sa više od 50 vrsta piva te Vinska cesta, a za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park sa vlakom smrti.

Karte za koncert Severine mogu se osigurati u predprodaji po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima ( www.eventim.hr). Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta
možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene