Dobrodošao u klub live

FOTO Severina najavila promociju pokazavši svoj 'backstage'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina je najavila promociju DVD-a 'Dobro došao u klub' i knjige 'Backstage'!

Nakon što je singlovima sa svog posljednjeg studijskog albuma 'Dobrodošao u klub', Severina iznova postavljala nove osobne, ali i regionalne rekorde u broju YouTube pregleda te nizala uspješnicu za uspješnicom, kao što su 'Brad Pitt', 'Grad bez ljudi' i 'Italiana', krenula je i regionalna live turneja #DUK2013.  Spomenuta turneja bila je kruna čitavog albuma, a Tomaž Pandur, umjetnički redatelj turneje, zajedno sa Severinom i čitavim timom, uspio je na ovim prostorima oživjeti neviđenu domaću produkciju.

Pogledaj i ovo Severina u posebnoj ulici Severinine fotografije na Instagramu često otkrivaju pokoji detalj njezina stana u Splitu, kojim se voli pohvaliti s vremena na vrijeme

Severina održala humanitarni koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog

Koncert u Areni Zagreb snimljen je za potrebe izlaska live albuma. Tako je priča oko izuzetno uspješnog Severininog albuma 'Dobrodošao u klub' dobila i svoj epilog. Današnjom objavom spota 'Dobrodošao u klub live' Severina je na svojoj Facebook stranici najavila konačni izlazak live DVD/CD izdanja albuma i premijernu projekciju snimke. Premijera snimke koncerta održat će se 09.12.2014. u kinu Cineplexxa, u sklopu Kaptol centra Zagreb (Nova Ves 17) s početkom od 19:30 sati.

U sklopu premijernog kino prikazivanja koncerta biti ce održana i promocija knjige 'Severina Dobrodošao u klub, Backstage' autorice Vedrane Vasić kojom mlada autorica u periodu spomenute turneje prati Severinina iskustva iza kulisa najvećih regionalnih dvorana i arena. Knjiga će se naći u prodaji na svim kioscima Tiska od 09.12., dok će DVD/CD live album u prodaji biti od 11.12.2014.

Ulaznice za premijeru mogu se nabaviti na blagajnama Cineplexxa.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene