Jedva čekamo

Hoće li Severina razvaliti ovom stvari?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U srijedu će premijerno biti objavljen videospot za novi singl ''Kao''. Prema riječima onih koji su ju čuli, radi se o jednoj od najljepših Severininih balada.

Na Severininim društvenim mrežama, koje broje više od milijun i pol obožavatelja, objavljene su najavne fotografije za premijeru novog singla ''Kao''. Glazbu i tekst za baladu koja nas uvodi u dugoočekivani 13. album, potpisuje Miloš Roganović, a aranžman potpisuje zajedno s Filipom Miletićem i Dušanom Alagićem, Severininim dugogodišnjim suradnicima. ''Kao'' je prva pjesma snimljena za novi album i, prema riječima onih koji su ju čuli, jedna je od najljepših Severininih balada.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

Videospot redatelja Darka Drinovca snimljen je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog zajedno sa Severininim bendom koji ju prati posljednjih 17 godina, a premijerno će biti objavljen u srijedu, 1. veljače, točno u podne.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene