456112
456112
456112
456112
456112

Neplanirana prosidba tijekom koncerta!

  • , 06.11.2016., 13:20
  • Autor:
  • komentara

Koncert Sergeja Četkovića bio je po mnogočemu poseban.

 
 
 
 
Sergej Četković (Foto: Luka Pilipović)
Sergej Četković (Foto: Luka Pilipović)

Sinoć je u dupkoj punoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski već nakon prvih taktova pjesme 'Moj svijet' bilo jasno da zagrebačka publika neće ostati ravnodušna. Najpopularniji crnogorski pop pjevač i kantautor, Sergej Ćetković, sinoć je po drugi put osvojio zagrebačku publiku. Nakon prošlogodišnjeg koncerta, Lisinski je ponovno bio ispunjen do posljednjeg mjesta te je cijela dvorana zračila ljubavlju koju je Sergej otpjevao u narednih nekoliko pjesama. Sergej je dokazao da uz mnogobrojnu publiku u regiji, ima i znatan broj obožavatelja u Hrvatskoj. Kako je u dvorani nedostajalo mjesta, Sergej je ponudio svoje mjesto na pozornici, ali zbog velikog broja prijava oduševljenih obožavateljica, ne želeći da donosi tešku odluku, sa svima njima na pozornici otpjevao sljedeću pjesmu.

Sergej Četković (Foto: Luka Pilipović)

Tijekom koncerta dogodila se i neplanirana prosidba na opće oduševljenje publike, ali i samog Sergeja. Budući mladenci, svoj su prvi ples otplesali uz veliki hit 'Pogledi u tami'. Do kraja koncerta nizali su se hitovi kao što su 'Korov', 'Dva minuta', 'Kad bi htjela ti', 'Još volim te', ali i najnovija pjesma 'Nek te ljubav dočeka' koja je objavljena prošlog mjeseca. Sljedeći koncert na istom mjestu najavljen je za subotu, 12. studenoga.

Sergej Četković (Foto: Luka Pilipović)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se