Vrući party

FOTO Senzualni pokreti i akrobacije ljepotice začinili kraj 2014.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odličnu predbožićnu zabavu u klubu H20 obilježio je jedinstveni performans u čaši umjetnice Une Grujić u čijem su čarobnom plesu Zagrepčani uživali po prvi put.

Zavodljivi kostimi, senzualni pokreti u kombinaciji sa akrobacijama i posebno odabranom glazbom očarali su mnogobrojne posjetitelje, te klub H20 upisali na kartu prestižnih klupskih destinacija koje su prepoznale ovu vrlo cijenjenu i traženu svjetsku umjetnost.

Pogledaj i ovo Petar Grašo - 5 Svi znate tu pjesmu! Hana Huljić odmalena je bila bliska s Danijelom Martinović, sjećate li se spota za njezinu pjesmu u kojem se pojavila?

Atraktivan performans u čaši za najbolji party vikend u klubu H20

Blagdanski program kluba H20 vrhunac će doživjeti tradiocionalnim božićnim koncertom grupe Magazin u četvrtak, 25. prosinca, a za koji vlada posebno zanimanje. 22. obljetnica rada grupe Magazin predstavlja i poseban repertoar ovog koncerta koji će obuhvaćati pjesme svih pjevačica grupe, s naglaskom na božićno raspoloženje i duh blagdana.

Nakon nezaboravne božićne noći, H2O priprema novogodišnji provod uz glazbene hitove uživo kojima ćemo ispratiti sve dane koji ostaju iza nas i novi početak dočekati u društvu nadražih prijatelja. Zarazni ritmovi koji pozivaju na ples do ranih jutarnjih sati, blagdansko uređenje i brojna iznenađenja samo su dio novogodišnje čarolije koja će vas u nadolazeću godinu uvesti na najljepši mogući način.

Ulaznice za koncert grupe Magazin mogu se kupiti u caffe baru H20 ili na blagajni kluba H20 po cijeni od 50 kuna, a ulaznice za najluđu noć po cijeni od 99 kuna. Zbog velikog interesa preporuča se ranija kupnja ulaznica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene