Čekamo pjesmu

Novim duetom prisjećaju se starih ljubavi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sjajni Željko Samardžić ovaj put udružio je snage sa Sašom Hindićem.

Saša Hindić i Željko Samardžić u nedjelju su, dan nakon velikog koncerta Željka Samardžića na zagrebačkom Rujanfestu, snimili spot za sjajnu novu ljubavnu pjesmu "Uspomene" koju će slušatelji imati prilike čuti sredinom listopada.

Pogledaj i ovo Željko Samardžić skupa su duže od 45 godina Željko Samardžić sve je oduševio javnom gestom prema supruzi Maji, za koju rijetki znaju kako izgleda, a sad su se skupa pojavili na jednom eventu!

Sjajni Željko Samardžić ovaj put udružio je snage sa Sašom Hindićem i unio neodoljiv šarm u pjesmu Damira Arslanagića simboličnog naziva "Uspomene", povezujući tako tri države: Hrvatsku, Srbiju i Bosnu u produkcijskom i umjetničkom smislu.

Video priču za ovu ljubavnu baladu snimio je Nevio Smajić, poznat po brojnim spotovima za mnoga od poznatih imena hrvatske estrade, poput Elementala, M.O.R.T.-a, Detoura, Sare Renar i brojnih drugih. Spot će sadržavati kadrove Zagreba i Mostara te sasvim sigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

Sredinom listopada možemo očekivati premijeru ove sjajne pjesme, a s obzirom na to da se singlovi Željka Samardžića uvijek željno iščekuju, ne sumnjamo da će i ovaj duet s izvanrednim Sašom Hindićem pobuditi velik interes slušatelja.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene