447138
447138
447138
447138
447138

Sarajevo - mjesto za najbolju filmsku zabavu

  • , 19.08.2016., 11:02
  • Autor:
  • komentara

Instalacija CUBE Atlantic Grupe, poznata kao mali prostor za velike ideje, mjesto koje povezuje kreativce sa kreativcima.

 
 
 
 
Sarajevo film festival (Foto: PR)
Sarajevo film festival (Foto: PR)

Zajedničkim projektom Atlantic Grupe i Sarajevo film festivala, Sarajlije su podijelile uživanje u najvećem regionalnom filmskom festivalu (Sarajevo film festival) i prenijele neponovljivi duh grada na Miljacki, stanovnicima Ljubljane, Beograda, Novog Sada i Rijeke.

Sarajevo film festival (Foto: PR)

Instalacija CUBE Atlantic Grupe, poznata kao mali prostor za velike ideje, mjesto koje povezuje kreativce sa kreativcima, a motivaciju pretvara u euforiju inspiracije – poslužila je ovog puta kao najmanje kino za najveću projekciju u regiji.

Film “Muzika stranaca: Yo-Yo Ma i Silk Road ansambl" koji je prikazan na Sarajevskom Filmskom Festivalu 17.08. u 21:15h, prikazan je u istom terminu i u otvorenim kinima u Beogradu, Rijeci i Ljubljani i pokazao da kada je umjetnost u pitanju – svi smo mi iz istog filma!

Sarajevo film festival (Foto: PR)

Novosađani su imali jedinstven doživljaj gledanja filma na billboardu koji je po prvi put zamijenio filmsko platno i demonstrirao bezgraničnost dobre ideje.

Publiku u gradovima regije pozdravili su Direktor Sarajevo film festivala gospodin Miro Purivatra i Enes Beslagic glumac. Sarajlije su svojim duhovitim pozivima na zajedničko gledanje filma najavili ovo veliko zajedničko filmsko veće! Poznato je da je baš Sarajevo mjesto kreativnosti i da su mnogi najpoznatiji filmski i glazbeni umjetnici potekli sa tog prostora.

Sarajevo film festival (Foto: PR)Pokazalo se da je velika istina da filmska umjetnost pripada emocijama koje, kada ih podijelimo, umjesto da se umanje - rastu i dobivaju nove dimenzije. Ovo je bila jedinstvena prilika da sa društvom pogledate film u “pravom svijetlu” na filmskom platnu, a događaji koji najbolje povezuju ljubitelje filmske umjetnosti i dobrog druženja su upravo ovakvi filmski festivali koji slave kreativnost i dobre ideje.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se