450945
450945
450945
450945
450945

PREMIJERNO POGLEDAJTE Prelijepa Sara Škugor i The Seige snimili video spot

  • , 21.09.2016., 19:00
  • Autor:
  • komentara

Sara Škugor, svojim glasom, ali i ljepotom sve više osvaja regionalnu, ali i inozemnu glazbenu scenu. Objavila je singl 'Ti i ja'.

 
 
 
 
Sara Škugor i The Seige (Foto: PR)
Sara Škugor i The Seige (Foto: PR)

Lijepa Šibenčanka Sara Škugor, svojim glasom, ali i ljepotom sve više osvaja regionalnu, ali i inozemnu glazbenu scenu. Najnovija potvrda njezine kvalitete je i singl ‘Ti i ja’, koji je ovog ljeta snimila s Tazom Conleyem, a koji je ovih dana dobio i svoje video izdanje. Američki reper na tamošnjoj sceni radi pod imenom The Seige, a na suradnju je pristao na poziv prijatelja producenta Igora Ivanovića, koji je s Markom Vojvodićem autor teksta i glazbe.

Sara s Igorom i njegovim timom deciBel Music Studio surađuje otkako se pojavila na sceni, a Igor je ujedno i redatelj spota. Video se snimao na prekrasnim lokacijama Vranskog jezera, plaži otoka Vrgade i u Los Angelesu.

‘Ovo nam je prva suradnja i mislim da smo napravili dobar posao. Taz se super uklopio u pjesmu i nadam se da će ovo biti samo početak jedne uspješne priče’, rekla je Sara Škugor.

S druge strane svijeta, Taz je oduševljen Sarom, kao i suradnjom na pjesmi i spotu, a s obzirom na udaljenost, snimalo se na dva kontinenta.

‘Nisam mogao doći u Hrvatsku pa sam svoj dio spota snimao u Americi. Sudeći prema Sarinu izgledu imate prekrasne žene i zato vam obećajem da ću vas sigurno posjetiti’, poručuje Taz.

Podsjetimo, Sara Škugor solo karijeru započela je prije dvije godine, a suradnja s Tazom njezin je peti singl.

Sara Škugor i The Seige (Foto: PR)

Osim internacionalne suradnje može se pohvaliti i s novim timom mladih zadarskih dizajnerica, koje su osmislile njezin styling. Tako je Božena Bratović - Smolić, koja se krije iza brenda Becha design, zaslužna za haljine dok je nakit D' se:riz izradila Višnja Knežević.

Kako Sara izgleda, te kako je Taz odradio svoju ulogu pogledajte premijerno u novom video spotu s kojim se nastavlja suradnja između DB Music Studija i diskografske kuće Hit Records.

Sara Škugor i The Seige (Foto: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se