Na eventu

I u čednom bijelom izdanju Iva pršti seksepilom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Bagarić proslavila je 20 godina karijere, a došli su je podržati mnogi poznati prijatelji.

U zagrebačkom Living Roomu obilježeno je 20 godina karijere operne dive Sandre Bagarić, kao i 8 godina uspješne suradnje s renomiranim švicarskim proizvođačem satova Movado.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić - 1 ''Prava momčina!'' Sandra Bagarić objavila je nekoliko obiteljskih fotki, a mnogima je za oko odmah zapeo njen mlađi sin!

Sandra Bagarić sinoć je u Lisinskom proslavila 20 godina karijere

Druženje je uslijedilo je samo dan nakon velikog koncerta u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisniski na kojem je Sandra Bagarić zajedno sa svojim prijateljima i Zagrebačkom filharmonijom obilježila ne samo svoj jubilej već i pokazala svoju humanost te sredstva od prodanih ulaznica donirala zagrebačkoj zakladi za pomoć osobama oboljelih od cerebrovaskularnih bolesti.

Tako su u svim novitetima mogli uživati brojni poznati - manekenka Iva Jerković plijenila je pažnju svih okupljenih u bijeloj haljinici, bila je tu i glumica Ankica Dobrić, pjevačica Žanamari Lalić, Boris Banović I brojni drugi.

'Hvala i svim ljudima koji su bili dio ovog projekta, koji su sinoć došli u KD Vatroslav Lisniski, a ja vjerujem da ćemo i u vremenima koja su pred nama imati priliku i mogućnosti raditi ovakve i slične stvari s iskrenom željom za pomoć drugima', rekla je Sandra Bagarić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene