Romansa na Zrinjevcu

PREMIJERNO POGLEDAJTE Sandi Cenov šarmirao mlađahnu ljepoticu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još jedan razlog za slavlje u životu popularnog pjevača!

Sandi Cenov u ovo predblagdansko vrijeme ima trostruki razlog za zadovoljstvo.

Pogledaj i ovo Pjevači na grličenju u crkvi Svetog Vlaha Neka od najvećih glazbenih imena Znate li što Žanamari radi na ovoj fotografiji? Pogledajte tko je još tijekom godina sudjelovao u obredu koji tradicionalno okuplja naše pjevače!

Nakon što je najavio veliki zagrebački koncert u kazalištu Gavella 09.02.2017., kojim će proslaviti 25 godina karijere, nazvan po aktualnom singlu 'Oči u oči', koji je u kratkom vremenu osvojio srca slušatelja i struke, Sandi je sinoć premijerno predstavio i istoimeni video spot.

 Video broj realiziran pod redateljskom palicom Hrvoje Serdara, donosi vam romantičnu ljubavnu priču snimanu u idiličnom božićnom ugođaju Zagreba. "Spot je sniman na Zrinjevcu i ovjekovječena je odlična Adventska atmosfera u gradu. Kao i uvijek u mojim spotovima, priča prati radnju pjesme. Ovoga puta u cijelom spotu čekam od nje tu jednu riječ, 'Dođi'!", kaže Sandi.

 "Kao i sama pjesma, tako je i video protkan romantičnom starinskom atmosferom, a moja partnerica u spotu je atraktivna Katarina Nikolić, voditeljica poznate regionalne televizijske kuće", dodaje pjevač.

Skladbom 'Oči u oči' za koju sam potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman i produkciju odradio Igor Ivanović, Sandi Cenov krenuo je u obilježavanje četvrt stoljeća glazbenog rada.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene