Još jedna o njoj

VIDEO Pjevač bez kompromisa o nepreboljenim ljubavima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I dalje je nepopravljivi romantičar...

Nepopravljivi romantičar u pjesmama, miljenik ženske publike, šarmantni Sandi Cenov u hladne zimske dane odlučio je zakoračiti s novim singlom znakovitog naziva 'Još jedna o njoj'.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov Prije 18 godina Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

Sandi Cenov u eteru priznao da je napravio tetovažu

Riječ je o pjesmi nastaloj bez kompromisa i iz srca. 'Pjesma 'Još jedna o njoj' nastala je u jednom pravom, klasičnom ozračju, gledajući more, potpuno opušten, razmišljaljući o svemu. Ova pjesma posvećena je svim nepreboljenim ljubavima i nastala je u hipu kao glazba i tekst, a aranžman smo malo duže radili kako bi to svjetski zvučalo. U pjesmi sam išao za sobom i svojim srcem, bez kompromisa, ovo je pjesma iza koje u potpunosti stojim, to sam pravi ja, svidjelo se to nekome ili ne', rekao je Sandi.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje sam pjevač, dok je za aranžman i produkciju bio zadužen Ante Pecotić, koji je i ovoga puta obavio vrhunski posao.

Novi singl prati i prigodni video broj, snimljen pod redateljskom palicom Jadranka Begića Stripya, kojeg možete premijerno pogledati na portalu Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene