Pogledajte što vas čeka

Samoborski fašnik među najboljima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na najvećem nacionalnom natječaju za najbolje webove u Hrvatskoj i regiji, VIDI WEB TOP 100 u 2012. godini, Samoborski fašnik našao se među deset najboljih čak u dvije kategorije.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Kako je bilo? Samoborska fašnička vlada osigurala azil u Zagrebu!

Od ukupno prijavljenih 4.446 webova u 2012. godini, oznaku nominirane web stranice dobilo je 1.288 web odredišta i mobilnih aplikacija, jer su zadovoljili tehnološke i sadržajne zahtjeve kakvi karakteriziraju suvremene webove.

Najbolje hrvatske webove procjenjivao je žiri sastavljen od 40-tak stručnjaka iz područja znanosti, gospodarstva i tehnologije te hrvatske medijske scene i odabrao najboljih 100 hrvatskih i 10 regionalnih stranica u 11 kategorija.
Žiri je Internet kampanju Samoborskog Fašnika smjestio među deset najboljih u kategoriji 'Web promocija, community servisi i social media aplikacije', jer je 185. Samoborski fašnik dobio ono što zaslužuje i u virtualnom svijetu. Taj event s višestoljetnom tradicijom, najavio se novom web stranicom, Facebook stranicom, YouTube kanalom i Twitterom. Također, napravljena je i izuzetno posjećena Facebook aplikacija: '1. Samoborski Facebook fašnik' na kojoj se, uz vrijedne nagrade, birala najbolja maska. Tradicija nagradnih igara na facebook profilu Samoborskog fašnika nastavlja se i ove godine.
A web stranica Samoborskog fašnika www.fasnik.com je među deset najboljih u kategoriji 'Zabava, moda, glazba, jer korisnici tamo uz pregled programa, svakodnevno mogu pratiti događanja na Fašniku, izbor najboljih maski i pregled nagradnih igara, uz bogatu foto galeriju koja se dnevno popunjava. Stranica je povezana na sve društvene mreže, Facebook, You Tube, Twitter, Google+.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene