Idealan festival

Samo tri dana do najluđeg Forestland festivala!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na sam sjever Hrvatske nam stiže Forestland.

Kolovoz je već tradicionalno rezerviran za najluđi party ljeta. Početkom najvrućeg mjeseca u na sam sjever Hrvatske nam stiže Forestland. Ostalo nam je samo tri dana do početka 4. izdanja #Forestland festivala!

Pogledaj i ovo showbuzz VRHUNSKI KONCERT Đorđe Balašević zapjevat će u Čakovcu

Kako vam zvuči ovaj scenarij: početak kolovoza, ljeto na svom vrhuncu, u većini Hrvatske neizdrživo je vruće, ali ne i vama. Vi ste u prelijepom ambijentu, okruženi zelenom šumom i svježim mirisnim zrakom, oko vas je gomila pozitivne energije i nasmijanih, lepršavih ljudi koji se skupa gibaju u plesnim ritmovima samo najkvalitetnije elektronske glazbe.

Taj idealni scenarij itekako je moguć ukoliko se između 4. i 6. kolovoza nađete u mjestašcu Brezje kraj Čakovca. Na prostoru od preko 20 000 m2 u zelenom srcu Međimurja, odnosno na gotovo 6 hektara livade, šume, potoka i jezera smjestio se najzeleniji hrvatski glazbeni festival – Forestland.

"Pripremili smo čak tri pozornice na kojima nastupa preko 50 DJ umjetnika iz cijelog svijeta. Dolazi nam DJ iz Meksika, dvojac iz Pariza, u petak je tu talijanski DJ Alex Kenji. Iz Kanade stižu glavne mega zvijezde Dzeko&Torres, a tu su i brojni regionalni DJ-i, od Hrvatske, Mađarske do Slovenije" rekao nam je Saša Mikac, DJ, ali i organizator.

"Festival ove godine traje jedan dan više, imamo novu pozornicu, a glazba neće stati od četvrtka u 16:00 sati, pa sve do nedjelje u podne kad je i službeno kraj" nastavio je Saša. "Ukupno ćemo imati preko 160kW glazbene snage, rasvjeta je još bolja i jača, a šuma je gušća nego prošle godine."

Festival službeno počinje u četvrtak 4. kolovoza u 16:00 sati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene