Ludi provod

S.A.R.S. otvorio HANGAR, novi urbani klub u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi, urbani zagrebački klub Hangar službeno je otvorio svoja vrata svim posjetiteljima energičnim koncertom grupe S.A.R.S.

Članovi ove grupe svojom su pozitivnom energijom držali posjetitelje Hangara rasplesanima puna dva sata, čime su potvrdili svoj status miljenika zagrebačke publike, koja je ostala oduševljena već na prve taktove hitova, poput „Lutka“, „Perspektiva“ ili „Buđav lebac“. „Hvala svim fanovima na dolasku, iznimno nam je drago da smo mogli biti dio odlične atmosfere na otvorenju Hangara, za koji smo sigurni da ima svijetlu budućnost pred sobom“, rekao je Žarko Kovačević, frontman S.A.R.S.-a.

Zagreb dobiva HANGAR – novi urbani klub

Hangar je opravdao sva očekivanja i zasluženo dobio epitet tvornice zabave. Posjetitelji Hangara imali su priliku uživati u jedinstvenom doživljaju clubbinga uz vrhunsku rasvjetu i light show, kakav se može vidjeti u renomiranim klubovima svjetskih metropola. Za užarenu atmosferu pobrinulo se i osoblje kluba, koje je svojim spontanim performansima zabavljalo goste, koji su popunili klub do posljednjeg mjesta. Više informacija o programu kluba Hangar možete pronaći na službenoj facebook stranici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene