454493
454493
454493
454493
454493

S.A.R.S. oduševio sinoć na prvom rođendanskom koncertu

  • , 22.10.2016., 17:18
  • Autor:
  • komentara

Veliko slavlje dogodilo se povodom desetog rođendana jednog od najomiljenijih bendova sa ovih prostora.

 
 
 
 
S.A.R.S -koncert (Foto:Kristina Josić) - 4
S.A.R.S -koncert (Foto:Kristina Josić) - 4

Dogodila se ponovo ljubav između S.A.R.S.-a i zagrebačke, ali i publike iz drugih krajeva Hrvatske, pa iz Slovenije, BiH, Srbije, koja je pohrlila biti dio desetog rođendana jednog od najomiljenijih bendova sa ovih prostora.

S.A.R.S -koncert (Foto:Kristina Josić) - 5

I S.A.R.S. je tu ljubav znao cijeniti i uzvratiti , na opće oduševljenje, u dva i pol sata nizanja hitova i niza vrhunaca koncerata kojim je ponovo potvrdio status savršeno uigranog benda koji kao da je stvoren da bi vladao velikim koncertnim pozornicama. ’Ti, ti, ti’, ‘Debeli lad’, ‘Buđav lebac’, ‘Lutka’, ‘Klinka’, ‘Pepeo’, ‘Proleće’ i brojni drugi hitovi izazivali su redom zborno pjevanje i ovacije fanova na koncertu koji definitivno svi koji su bili neće zaboraviti i koji je pratila odlična produkcija zvuka i rasvjete, te atraktivnih video klipova i animacija.

S.A.R.S -koncert (Foto:Kristina Josić) - 4

‘Mnogi su govorili da smo potpuno poludili kada smo najavili da ćemo svirati dva dana Doma sportova. Vi ste dokaz da nije tako ili smo svi zajedno potpuno ludi!’, izjavio je, obračajući se publici uoči drugog bisa Žarko Kovačević.

S.A.R.S -koncert (Foto:Kristina Josić) - 3

A to pozitivno ludilo koje je osvojilo publiku u Domu sportova večeras će dobiti svoj nastavak koji može biti samo još bolji i zato ukoliko sinoć niste bili sa nama, večeras nemojte propustiti drugu šansu!

S.A.R.S -koncert (Foto:Kristina Josić) - 2

I ovaj put će koncert otvoriti odlični Ničim izazvan, koji je sa S.A.R.S.-om sinoć premijerno izveo i njihov zajednički hit ’Glupost’.

S.A.R.S -koncert (Foto:Kristina Josić) - 1

Ulaznica još ima u prodaji u sustavu Eventima i u Dirty Old Shopu, a bit će ih i na blagajni dvorane.

Satnica koncerta, da podsjetimo, ostaje ista:
19:30h vrata/blagajna
20:30h Ničim izazvan
21:30h S.A.R.S.
00:00h kraj
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se