443584
443584
443584
443584
443584

PRAVI SPEKTAKL Grand Hotel oduševio nastupom

  • , 17.07.2016., 14:46
  • Autor:
  • komentara

Dubrovački Culture club Revelin ugostio Grand Hotel. Publika oduševljena.

 
 
 
 
Grand Hotel (Foto: PR)
Grand Hotel (Foto: PR)

Druga izvedba plesno-akrobatskog spektakla Grand hotel, talijanskog brenda Visionair, napunila je dubrovački Culture club Revelin. Plesači, DJ Mappa, pjevačica Mary Dima i akrobati i ovog su puta publiku prenijeli u odaje starog hotela koje su ugostile političare, glumce i ljubavnice.

Grand Hotel (Foto: PR)

Nema sumnje da je dubrovački klub angažiranjem talijanskog brenda podigao razinu klupske zabave na potpuno novu razinu, a pun klub i oduševljena publika dokaz su da domaći i inozemni gosti nagrađuju sav trud i ulaganja.

Grand Hotel (Foto: PR)

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se