Zabava do jutra

Revelin je pripremio listu nastupa: Zvijezde elektronske glazbe stižu u Dubrovnik!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon sjajnih nastupa Shapeshiftersa, DJ-Antoine-a, Ingorssa, Freemasonsa i Voorna, Culture Club Revelin odlučio je još više zagrijati ljetnu sezonu te je za samu špicu pripremio impozantnu listu zvijezda elektronske glazbe.

Tako će publika već od sredine 7 mjeseca moć uživati uz trance dvojac W&W i zaplesati uz elektro- pop- house ritmove BrassKnuckles-a, biti dio najvećeg dance tuluma uz LMFAO, a krajem 7 mj uživati u atraktivnim nastupu Niki Belucci i dance programa Dream Girls.
Početkom 8 mjeseca u Culture Club Revelin dolazi Boy Geroge-ikona svjetske pop i u novije vrijeme elektro- scene. Za sredinu 8 mjeseca klub je pripremio DU-EL FEST-4 dana glazbene zabave uz Fedde le Grand-a, Benny Benassi-a, Syke'n Sugarstarr, Sean Finn-a, Jay Sebag-a i Kim Fai-a.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživalo se u Revelinu Automobilska elita u Dubrovniku - Na čelu s Berniejem!

Nema sumnje da je ove godine Culture Club Revelin pripremio vrhunske programe tokom cijelog ljeta, a dio programa za samu špicu sezone donosimo ovdje.

W&W -18 .7.2013
Još jedno uzbudljivo ime moderne trance scene, W&W nastupit će ovo ljeto u Culture Clubu Revelin, dvojac koji se upoznao 2007 i za 4 godine postali su jedan od najuzbudljivijih izvođača na elektronskoj sceni. 2011 u rujnu izdali su album kojeg su prepoznali velikani elektronske scene, te su ih počeli redovno uvrštavati u svoje setove.
Kao DJ-i su također dominiraju plesnim podijima i festivalima diljem svijeta. Nedavno su nakon povratka iz veoma uspješne Miami Music Week / Ultra 2013 State Of Trance 600: "ekspedicije" World Tour, W & W nastupili u rasprodanom Madison Square Garden. W & W ne pokazuje znakove usporavanja te nastupaju po najvećiim festivala ovog ljeta uključujući EDC and Electric Zoo festu i mnogim drugima.
Cijena ulaznice 99kn pretprodaja, 249kn VIP.


BrassKnuckles-19.7.2013

19.7.2013 Culture Clubu Revelin rasplesati će se uz bitove electro-pop house atrakcije Brass Knuckles.Brass Knuckles je muzičko produkcijska DJ grupa sačinjena od producenata Danny D’Brito, Tony Livadas & Miami’s DJ Anthony Pisano (LIV resident-a).
Brass Knuckles formirani su sa jedinstvenim ciljem produkcije uzbudljivih i brzih elektro-pop hitova i orginalnih house remixeva. Svoj prvi remix (Beautiful Monster) izdali su u kolovozu 2010, koji im donosi brzi uspon u klupskoj remix sceni. U listopadu 2012 Brass Knuckles su potpisali ugovor sa Ultra Music i izdali svoj prvi singl “Bad Habits“ koji je dobio svjetske pohvale i zaslužio stalnu rotaciju na top radio postajama u Južnoj Floridi (Y100, Power96, Wild 95,5). Izvan studija Brass Knuckles donose snažan live set koji uključuje instrumente poput gitare, saksofona, bubnjeva što daje veći intenzitet njihovim nastupima.
Cijene ulaznica su 69kn pretprodaja, na ulazu 99 kn, VIP 149 kn.
24.7. i 7.8 2013 SuperMartXe -the world best party

24.7 .2013 prvi puta u Dubrovnik dolazi SuperMartXe -najbolji svjetski party i show sa najboljom scenografijomi animacijskom tehnologiju, koji je ujedno nositelj Guinnessovog rekorda posjećenosti nekog showa u klubu.
Sa dugogodišnjim stažom “SuperMartXe” se po brojnim publikacijama smatra najboljim svjetskim partyem!
LMFAO-25.7.2013
Stefan Kendal Gordy, bolje poznat pod nazivom Redfoo from LMFAO je američki pjevač, plesač, DJ i rapper široj publici poznat kao osnivač muzičkog dvojca LMFAO poznatih po velikom hitu „Party Rock Anthem“ koji je sakupio rekordnih 539 miliona klikova na you tube. Manje je poznato i da je ovaj kalifornijski dvojac odgovoran za glazbu iz ultra poznatog reality show fenomena Jersey Shore - njihova pjesma "Get Crazy" je korištena od početka serijala 2009. godine."
LMFAO, osim što radi muziku za tulume, bend ima i modnu liniju „Party Rock“, a trenutno su na međunarodnoj turneji. Što se ljetnih planova tiče, 'Sorry For Party Rocking' bi mogla plasirati ovaj veliki tulum na viši nivo upućujući poziv cijelom svijetu „da se dobro provede“. Prošle godine je cijeli svijet plesao uz novu stvar LMFAO-a "Party Rock Anthem, stoga budite i vi dio svjetskog plesnog tuluma u Culture Clubu Revelin 25.7.2013 .
Cijena ulaznice u pretprodaji je 199kn, na ulazu je 249kn.
VIP ulaznica je 349kn.

DreamGirls w/ Niki Belucci-26.7.2013
26.7.2013-DreamGirls w/ Niki Belucci
26.7 na pozornicu Culture Cluba Revelin popet će se popularna mađarska DJ-ica, Niki Belucci. Niki je ostavila značajni trag u svijetu sporta, točnije gimnastike, ali se nažalost prestala baviti sportom već u 15. godini zbog ozbiljne ozljede. Karizmatična ljepotica može se pohvaliti s više od 30 naslovnica časopisa za koje je pozirala. Redovita je gošća svjetskih klubova, a ima golemo iskustvo i u programima komercijalnih televizija. Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci, te jedna od rijetkih koju slušaju i kluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj. Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom,Niki je upravo dj-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu!Kako bi cijeli atmosferu doveli do usijanja na Niki Belucci pridružit će se i atraktivne Dream girls sa svojim vrućim plesnim točkama, performancama u čašama za šampanjac i kupanjem u jacuzziju.
Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 69kn, na dan koncerta po 99kn.
VIP ulaznice iznose 149 kn.
Boy George, Marc Vedo-1.8.2013
Boy George priznat kao jedan od najlegendarnijih umjetnika, koji je još uvijek zadržao snažnu poziciju u proteklih 30 godina na svjetskoj glazbenoj sceni dolazi 1.8.2013 u Culture Club Revelin. Iznimno hvaljen od najpriznatijih medijskih kuća kao što su RollingStone, Mixmag i MTV-a, koji mu od samih početaka daju visoko priznanje, čime je Grammy nominirani pjevač Boy George stvorio svjetski image, koji nadilazi dob, rasu, boju kože vjeru, nacionalnost pa čak i religije. Dosad je George prodao preko 100 milijuna singlova i više od 50 milijuna albuma kao izvođač, tekstopisac legendarne grupe Culture Club 80-tih i kao samostalni umjetnik. Također je i dalje na svjetskom tronu kao jedan od najuspješnijih svjetskih dj-a, čija je potražnja još uvijek na vrhu svjetske elektronske scene. Početkom 2011 izdao je svoj dugoočekivani album „Ordinary Alien“ koji se sastojao od njegovih neobjavljenih materijala. Odlučivši da se vrati u produkciju uvodi vlastitu izdavačku kuću, te je u proljeće 2011 lansirao novu glazbenu eru osnivanjem VG Recordsa sa kolegom DJ producentom Marc Vedo-om. Surađivali su sa poznatim galzbenicima kao što su Roger Sanchez, Chris Lake, Tom Novy i Axwell, Skin (Skunk Anansie), Bob Sinclar i Afrojack i time stekli ugled na svjetskoj razini.

MTV Megahits Mash Up
MTV Megahits Mash Up with DJ Chris Twist uz pokroviteljstvo MTV-a. DJ Chris Twist je službeni MTV rezident u Hrvatskoj zadužen za plejadu aktualnih i klasičnih MTV hitova, stoga očekujte mixani vatromet najvećih plesnih uspješnica sa službenog MTV-evog Dance i R&B Charta!
Ulaznice po cijeni od 69 kn mogu se nabaviti na ulazu kluba na dan eventa.


8.8.2013 –GLOWINTHEDARK

Supertalentirani dvojac iz Nizozemske Albert Harvey i Kevin Ramos, znan kao Glowinthedark dolazi 8.8.2013 u Culture Culb Revelin. Albert i Kevin bili su nadahnuti svojim idolima N * E * R * D, DJ Chuckie, Daftpunk iColdplay, koji su im bili ujedno i uzor za stvaranje vlastite glazbe. Svoje nastupe izvode sa puno energije koju dobivaju iz muzike vizualizirajući sebe kao spoj svijetla i energije na pozornici, te je otuda je i potekao naziv dua –Glowinthedark. Na početku su stvarali ritmove, pjesme i remixe za nekoliko umjetnika različitih stilova, a njihov glazbeni stil se najbolje može opisati kao elektronski pop sa različitim ujtecajima glazbe iz cijelog svijeta. Nakon vrlo dobrog prolaska njhovog prvog albuma “The Battalion EP” nizozemski dvojac prebacio se na višu razinu i stvorio priznata izdanja pod etiketama Selekted music i Cabellero Recordings i Chuckie dok su izdanja pod Dirty Dutch Records-om, singlovi JUMP, Control My self, Wojo i Maskara pokazali da Glowinthedark vladaju ravnopravno sa vodećim dj-ima svjetskom klubbing scenom.
Cijena ulaznice u pretprodaji je 99kn, na ulazu 149kn.
VIP ulaznica 249kn.

DU-EL FEST 14-17.8.2013-FESTIVAL elektronske glazbe od 14. do 17.8.2013 ČETIRI DANA VRHUNSKE ZABAVE

Tisuće mladih ljudi uživalo je prošle godine na festivalu Re-Vel-In, koji je zahvaljujući predivnoj lokaciji, sjajnim izvođačima i potpuno novom konceptu privukao publiku iz cijele regije. Ove godine organizator je odlučio napraviti još duži i atraktivniji festival dobre glazbe, ali i dobrih vibracija na mjestu, kojem ćete se vraćati još puno puta, festival koji će definitivno Dubrovnik stavit na mapu top ljetnih destinacija za mlade ljude i još više unaprijedit i produžiti turističku ponudu grada.

Ove godine novi festival DU-EL FEST (Dubrovnik eletronic festival) održati će se od 14. do 17. kolovoza u Culture Clubu Revelin, a Culture Club Revelin pripremio je impozantnu listu zvijezda elektronske glazbe:

14.08. Fedde le Grand – ulaznice : 149kn u pretprodaji
15.08. Benny Benassi – ulaznice: 99kn kn u pretprodaji
16.08. Syke'n Sugarstarr, Sean Finn, Jay Sebag - ulaznice: 99kn u pretprodaji
17.08. Kinky Malinki presents Kim Fai – ulaznice: 99 kn u pretprodaji

 


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene