Glazbena poslastica

Rasprodane ulaznice za koncerte Doris Dragović 5. I 6.11. u Lisinskom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na koncertu će Doris Dragović ugostiti Vannu i Zoricu Kondžu

 Star produkcija i cijeli tim u organizaciji koncerta gospođe Dragović sa zahvalnošću su objavili da za koncerte Doris Dragović 5. i 6.11. u Lisinskom više nema ulaznica. Tako su oba koncerta, na kojima sve obožavatelje čekaju brojna iznenađenja, rasprodana sedam dana prije.

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Nakon trideset godina - diva ponovno u baletnim papučicama!

'Znali smo da će biti tako organizirajući ove koncerte pa smo s lakoćom išli kroz ovaj ozbiljan projekt. Doris je vrhunski profesionalac pa je upravo privilegij surađivati s njom. Stoga nas posebno vesele i svi koncerti koji slijede. Osobito zahvaljujemo svima koji podržavaju ovo što radimo, dragoj publici te gradonačelniku i Poglavarstvu grada Zagreba', izjavio je Alen Ključe, menadžer Doris Dragović.
Na koncertu će Doris Dragović ugostiti Vannu i Zoricu Kondžu, a da nam pjevačica sprema spektakl govori podatak kako će biti izvedene neke pjesme koje pjevačica nije imala u svom repertoaru više od 20 godina.

Bit će ovo posljednji nastup hrvatske glazbene dive u Zagrebu ove godine, a već 7. studenoga održat će koncert u Mariboru zajedno s Oliverom Dragojevićem. To će biti prvi put da ovo dvoje pjevača udružuju snage, čime ovaj koncert plijeni posebnu pažnju u cijeloj regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene