Ne propustite

Rade Šerbedžija i Vlatko Stefanovski otvaraju novu sezonu Kazališta Ulysses

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Legendarni Rade Šerbedžija otvorit će sutra, 1. kolovoza 14. sezonu kazališta Ulysses u tvrđavi Minor na Malom Brijunu.

Na koncertu će mu se pridružiti Vlatko Stefanovski, te se očekuje vrhunska glazbena večer umjetničkog ugođaja, u kojoj će svjetski poznati glumac i gitarist "odmjeriti" snage pred publikom. Podsjetimo, Rade je ovoga lipnja objavio čak tri albuma nakon četverogodišnje stanke.

Pogledaj i ovo showbuzz Božićni koncert Imam pjesmu za tebe - Koncert Rade Šerbedžije i gostiju

Rade Šerbedžija u poluvremenu Super Bowla!

Album "Vrijeme je, draga, vrijeme je" novi je Radin album s izvrsnim, pomalo intimnim pjesmama, a ujedno i hommage nekim velikim glazbenim autorima. Radi se na albumu pridružio uigrani Zapadni kolodvor band, a kao gosti se pojavljuju Livio Morosin, Maja Posavec, Belma Alić i Iva Štefančić. Izvrsno likovno oblikovanje potpisuje Bojan Hadžihalilović iz Fabrike, a fotografiju Vladan Elaković. Prvi singl s albuma "Meni se dušo od tebe ne rastaje" i dalje vlada radijskim eterom, a za pjesmu je snimljen i prekrasan spot u Fažani i Peroju, čiju režiju potpisuje Danilo Šerbedžija. U spotu glume Rade Šerbedžija, Milica Šerbedžija, Filip Vidović i Adi Hanić.

Osim albuma "Vrijeme je, draga, vrijeme je", u prodaji je i album Zapadnog kolodvora pod nazivom "Zapadni kolodvor" te dvostruki live album Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvora "Live 2013." Karakterističan vokal, osebujna interpretacija i boemska karizmatičnost koju Rade prenosi u svojim pjesmama, izvanredan bend koji glazbeno upotpunjuje Radine vokalne stilizacije i glazbeni velikani kao gosti na sva tri albuma, zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Album Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvor banda "Vrijeme je, draga, vrijeme je" možete naći na shop.crorec.hr, iTunes-ima i Amazonu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene