Pročitajte pismo

Otvoreno pismo Psihomodo Popa: 'Poštovana Nacijo...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Psihomodo Pop poslala je proglas medijima u kojem se obraćaju cijenjenoj naciji, a njihovo pismo prenosimo u cijelosti!

Poštovana Nacijo,

U ovim stresnim vremenima kada ne samo da ne vidimo svjetlo na kraju tunela nego nismo ni sigurni jesmo li uopće u tunelu, koliko je mračno, odlučili smo vam se obratiti na ovaj način. Svi smo svjesni da stanje u svijetu, ali i našoj državi nije bajno, no tek rijetki znaju prave uzroke tome.

I dok ih neki pronalaze na nogometnim terenima okrivljujući lošu igru naše reprezentacije za sivilo u državi, mi smo pokušali prodrijeti u samu bit problema. I vjerujemo da smo je uspješno detektirali. Osnovni uzrok sveopće depresije je predugo razdoblje bez novog singla i spota legendarne grupe Psihomodo Pop, to jest nas.

>> Psihomodo Pop: Nakon Fride i Ramone stiglo pojačanje - Donna!

Kako smo u duši filantropi bez obzira na sve osobne probleme i poslove bacili smo se na snimanje kako bi naša država opet bila sretna i vesela kakvom i zaslužuje biti. Donna je ime koje ćete danas prvi puta čuti u eteru nekih hrvatskih radio stanica, a svi dobro znamo kako će zbog Donne vrlo brzo slušatelji širom svijeta zaboraviti na Miley, Adele, Lady Gagu i ostale koje Donni ne bi mogle niti noge oprati. A Gobac je to skoro i napravio.

Gonzo, naš stari prijatelj s kojim smo snimili 'Leteći odred' prije dvadeset i pet godina, a nakon toga surađivali još toliko puta da ne znamo do tog broja niti brojati, vratio se u spotovske vode i složio još jednu genijalnu priču, koja će se još godinama i godinama kopirati.

Priča se odigrava u cirkusu, i ako tražite skrivenu poruku u tome – da, smatramo da je sve ovo oko nas jedan veliki cirkus u kojem su neki od nas akrobati, neki klauni, a neki su divlje ili čak pitome životinje. No, ostavimo po strani skrivene poruke, kada smo krenuli u snimanje spota imali smo odličnu ideju da angažiramo bika koji je odlično odradio naslovnu ulogu u filmu 'Sonja i bik'. Na žalost bik je bio spriječen pa smo uzeli Sonju, to jest onu… Juditu Franković.

Prije nego spot doživite u svojem punom sjaju, a singl pohara domaće i svjetske radio valove, prilažemo vam fotografije i kratke filmove nastale za vrijeme snimanja spota, na žalost bez spomenutog bika. Ali barem smo imali Sonju, pardon, Juditu.

Srdačno vaši,
Psihomodo Pop

 

Pogledaj i ovo Psihomodo pop (Foto: PR) kratko i jasno Gobac nakon izazovnog perioda ima samo jednu poruku za javnost: ''Fali ovakvih stvari, svijet je krivo krenuo!''

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene