Za Sarajevo!

'Ovako izgleda dernek na kojem nema cajki!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koncert u sarajevskom klubu Cinemas-Sloga te promocija filma Sonja i bik održani su u sklopu Dana Zagreba u Sarajevu. Ideja i prvobitni cilj manifestacije jest povezivanje dva grada i dvije države.

U kinu Meeting Point održana je projekcija debitantski filma redateljice Vlatke Vorkapić Sonja i bik koji je na 59.Festivalu igranog filma u Puli osvojio nagrade za najbolji scenarij, kostimografiju i glazbu. Glavnu ulogu u filmu odigrala je Judita Franković koja je i prisustvovala projekciji.

Velika rock and roll zvijezda na Balkanu Davor Gobac i njegov bend Psihomodo Pop sinoć su svim Sarajkama i Sarajlijama priuštili fanatastičnu svirku u kojoj su imali priliku uživati u hitovima proslavljene hrvatske grupe.

Pogledaj i ovo showbuzz Psihomodo Pop Nakon Fride i Ramone stiglo pojačanje - Dona!



Koncert u sarajevskom klubu Cinemas-Sloga održan je u sklopu Dana Zagreba u Sarajevu. Ideja i prvobitni cilj manifestacije jest povezivanje dva grada i dvije zemlje. Program se svake godine dopunjuje, pa su tako ove godine uvrštene i predstave, promocije knjiga, modne revije i koncert.

Podsjetimo, Davor Gobac se Sarajlijama u ponedjeljak predstavio retrospektivnom izložbom slika koja je ubuhvatila 18 njegovih radova, nastalih u periodu između 1986. i 2006. godine, a na njegov umjetnički rad, kao što i sam kaže, najveći uticaj je ostavio strip.

Pred žestoku svirku u glavnom gradu BiH, Gobac je prokomentirao nove glazbene trendove koji haraju Balkanom, pa tako i popularnost 'glazbe koja dolazi sa srpske strane', rekavši: 'Mislim da je cajka gledana s glazbene strane totalni šunderaj, ali ljudi sami biraju što će slušati. Očito je da masa danas ima loš ukus.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene