Zabava do jutra

Psihomodo Pop održali vrhunski nastup na Gričevanju pred više od 3000 ljudi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pod nama se sinoć tresao krov garaže Tuškanac jer su na Gričevanju nastupili veliki i jedinstveni Psihomodo Pop.

Otvorena Tuborg kupola s izvrsnim rasvjetljenjem Gobac, Tigran, Šparka, Brada i Kuzma na pozornici.. u publici 3000 ljudi.. večer za pamćenje!

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Nakon 30 godina karijere potvrdili su da su i dalje bend na vrhu cijele punk rock scene u Hrvata, a raznolika publika pokazala je da se glas o Psihomodu prenosi, te će se i dalje prenositi s generacije na generaciju. O velikom interesu govori i činjenica da su organizatori čak morali zatvoriti ulaz jer je na krovu garaže nastala velika gužva, te su neki posjetitelji gledali koncert iza ograde. Upozoravamo posjetitelje da na vrijeme dođu na koncerte kako bi izbjegli istu situaciju.

'Draga nacijoo..' odjekivalo je Gričevanjem. Ogromna publika na sav glas pjevala je njihove najveće hitove kao što su Sexy magazin, Frida, Ramona, Volim crtane filmove, a apsolutni delirij nastao je kada je počeo jedan od njihov najvećih hitova, legendarna Ja volim samo sebe. Dečki su također premijerno izveli novi singl „Zločest ko pas“ koji je najava za novi album. „Ovo je prava pjesma u pravom trenutku u pravoj državi“ objasnio je Gobac.

I proteklih nekoliko dana bilo je obilježeno glazbenim poslasticama. Kažu da je after bolji od partyja, ali bend koji je preksinoć nastupio na Gričevanju je pokazao da su vladari pozornice i osigurali su pravi party za sve okupljene u bonbon baru. Glazbeno vizualni projekt ABOP (After Je Bolji Od Partyja) izvodi elektronsku glazbu uživo. Čine ga basist Erol, posebnost benda su dva savršeno uštimana bubnjara John i Levi, Božanski je zadužen za najluđe sampleove, synth i gitaru, a Churend je na synthu. I.M. Klif zadužen je za vizualni dio nastupa, a sve to čini formulu za savršeno plesnu glazbu. Iako nemaju niti demo snimke, svakako imaju svoju publiku i ne libe se miješati različite žanrove elektronike, a njihovi live nastupi pršte energijom.

She Loves Pablo je groove-rock bend s kojim smo levitirali noć prije. Krcat bonbon bar pokazao je da je publika voli bend kojeg vole i kritičari, a odlikuju ih žestoki riffovi, snažni vokali i energija. Prošetali su nas svojim repertoarom preko starijih Impassive, Massive, Agressive, preko Burning My Soul, Gamblin' s novog albuma „Burn And Levitate“, a uz njihov stoner rock izgorjele su i naše kalorije.

Nakon Psihomodo Popa Gričevanje nastavlja sa serijom odličnih koncerata na krovu garaže Tuškanac, a uspjeli smo stvarno protjerati hladnoću i dovesti proljeće u Zagreb! Uz lijepo vrijeme sve je lakše te ćemo večeras uz potoke Tuborg piva, ljekovite Apoteqa rakije i dobru zabavu proslaviti 12 godina Terapije.net. U bonbon baru nas očekuju Punčke, U pol 9 kod Sabe i Svemir. A nakon toga Ivana Roščić i Goran Bogdan čitaju strašno dobre priče naših finalista. Subota će biti zanimljiva jer nam već u 12 sati dolaze mladi bendovi, finalisti Demonique natječaja, te ćemo zavrtiti i pobjedničku Strašno dobru špicu. Navečer nas očekuje Rochelle Rochelle i puno dobre zabave. A za kraj u nedjelju nam dolazi veliki Urban&4 koji će napraviti pravi show. Za one koji u ponedjeljak ne moraju biti na poslu pripremamo i završni after u Jabuci na kojem će vladati DJ Emil Darker.

„Još tri dana je pred nama, zahvaljujemo se publici koji nas toliko vjerno prati i dolazi na koncerte u toliko velikom broju. Jučer smo čak morali zatvoriti ulaz jer nisu svi mogli stati na krov garaže, bila je prevelika gužva. Ispričavamo se susjedima što ih uznemirujemo, ali dragi susjedi, molim vas izdržite još tri dana. I dođite na Urbana ranije jer će biti ogromna gužva“ poručili su organizatori Gričevanja.


Svi koncerti na Gričevanju su besplatni, a početak je u 20 sati na krovu garaže Tuškanac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene