455417
455417
455417
455417
455417

Prvi festival Oriental Fusion Stars uskoro u Zagrebu!

  • , 31.10.2016., 10:26
  • Autor:
  • komentara

Festival organizira plesna udruga Shireen koju vodi instruktorica orijentalnog plesa Irena Sertić.

 
 
 
 
Oriental fusion (FOTO: PR)
Oriental fusion (FOTO: PR)

Prvi festival Oriental Fusion Stars održat će se u Zagrebu 5. studenog 2016. u organizaciji plesne udruge Shireen koju vodi instruktorica orijentalnog plesa Irena Sertić.

Festival orijentalnih fuzija jedinstven je festival u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi jer objedinjuje mnoštvo plesnih stilova koji u kombinaciji s orijentalnim plesom čine izrazito zanimljivu i atraktivnu kombinaciju.

Namjera nam je dati podršku svim plesačima fuzija te im omogućiti da se predstave u svoj punini svojih plesnih znanja i kreativnosti.Podržimo naše oriental fusion stars da zablistaju u svjetlu u kojem zaslužuju!

Više na:www.orientalfusion.eu

https://www.facebook.com/Oriental-Fusion-Stars-1745726322365231/
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se