Modni event

Prva kolekcija Kristine Bradač: Torbe za samosvjesne žene koje prihvaćaju modne izazove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć je u galeriji Velvet predstavljena prva kolekcija torbi i novčanika Kristine Bradač, a kolekciju među prvima su pogledale brojne osobe društvenog života.

Nakon godina provedenih u modnom svijetu ispred i iza kamere, Kristina Bradač Okušala se kao dizajnerica i predstavila je svoju kolekciju torbica.  Podržati su je brojne osobe iz javnog života poput Severine Vučković, Sanje Duggan, Ive Jerković, Branke Krstulović, Milane Vlaović, Ive Balaban, Anite Dujić, Iris Androšević Pinjuh, Tihane Harapin i brojni drugi...

Pogledaj i ovo showbuzz Novi posao Uspješna i lijepa - Manekenka postala dizajnerica

>> FOTO Poznate Hrvatice kao podrška bivšoj manekenki

Dizajn je Kristinina ljubav od najranijeg djetinjstva i ta ljubav prisutna je cijeli njen život, stoga bilo je samo pitanje vremena kada će ideja koja u njoj prisutna dugi niz godina zaživjeti. U svojoj prvoj kolekciji torbi za jesen/zimu 2013./14. Kristina će ponuditi pet modela torbi u 5 različitih boja i jedan novčanik. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od 100% kože i proizvode se u Hrvatskoj. Koloristički prevladavaju zemljane boje poput boje pijeska, smeđe, crne a svaku torbu krasi detalj leptira u snažnijim bojama.

Upravo u leptirima pronašla je svoju neiscrpnu inspiraciju i naziv svog branda. Život leptira, njihov elegantan let, njihova konstantna transformacija i neopisive boje središte su Kristinine inspiracije i fascinacije koja nikada ne prestaje. Mariposa na španjolskom znači leptir i naziv je Kristinina branda.

Baš poput slobodnog leta leptira, Mariposa torbe namijenjene su samosvjesnim ženama koje rado prihvaćaju modne izazove i ne boje se ekspresije vlastitog modnog stava.
Mariposa by Kristina Bradač torbe dostupne su u Nicolas Concept Store u Zagrebu, uskoro u Splitu i Rijeci. Cijena torbi kreće se od 1100kn do 2899kn.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene