Zavirite

Proslava 10 godina pilatesa u Hrvatskoj! Stigli brojni poznati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinoć je održana proslava desetogodišnjice vježbanje Pilates tehnike u Hrvatskoj u organizaciji Asje Petersen, međunarodno verificirane instruktorice i edukatorice Pilates tehnike.

Prije točno deset godina Asja Petersen otvorila je prvi Pilates studio u Hrvatskoj i regiji te time započela trend vježbanja Pilatesa, koji je danas jedan od najzastupljeniji oblika tjelovježbe.

Pogledaj i ovo showbuzz ima li hrvatska koristi? Moć filma i serija u turizmu: "Igra prijestolja" ne bi bila ista bez Dubrovnika

Posebna gošća ove značajne proslave bila je Rebecca Leone, jedna od najpoznatijih međunarodnih Pilates edukatorica, a ujedno i Asjina mentorica. Među ostalim uzvanicima bili su prisutni glumci Damir Markovina i Nikša Kušelj, glumice Kristina Krepela, Tamara Garbajs i Jelena Veljača, sportaš Mario Valentić, vaterpolisti Marko Martinić i Ivan Pisk,plesačica Sara Barbieri, odvjetnik Emir Bahtijarević sa suprugom,ambasadorica za Reebok Ana Matejak, višestruki pobjednik u bodybuildingu Žarko Stojić i mnogi drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene