Kreativni natječaj

Proglašeni su pobjednici natječaja za oslikavanje gradskih bicikala 'Pic The Bic'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove subote održan je party povodom proglašenja pobjednika kreativnog natječaja za oslikavanje gradskih bicikala 'Pic The Bic'.

Voditeljica Tatjana Jurić predstavila je tri najbolje oslikana Somersbike bicikla te je pobjednicima uručila zaslužene nagrade. Prva nagrada u bruto iznosu od 10 tisuća kuna pripala je kreativnom dvojcu – Ani Kundid i Sari Pavlov, 7 tisuća kuna za drugo mjesto osvojila je Petra Drožđan-Kranjčec, a treće mjesto i 5 tisuća kuna pripalo je Blanki Barlović.

Pogledaj i ovo showbuzz Najljepše razdoblje Božićna čarolija Saše Šekoranje i Aleksandre Dojčinović: Je li ovo jedan od najljepših izloga?

Tom je prilikom otvorena i izložba svih 15 bicikala koji su ušli u finale natječaja uz dodatnih pet primjeraka koje su dizajnerski oslikali ambasadori projekta: dizajnerica Aleksandra Dojčinović, akademski slikar i konceptualni umjetnik Saša Šekoranja, glumica Marija Borić i dizajnerski duo ELFS te dizajner nakita Nenad Sovilj.

Svojim su radovima uistinu dokazali da ovo omiljeno gradsko prijevozno sredstvo može ujedno biti i vrlo upečatljiv modni dodatak.

Nakon dodjele nagrada, plato Centra Kaptol ubrzo se pretvorio u mjesto prave zabave i dobrog provoda uz fantastične DJ Nanut2 koje su dodatno podigle atmosferu.

Podsjetimo, Somersby i Centar Kaptol ovo su proljeće odlučili gradskom biciklu dati novu, kreativnu dimenziju u sklopu natječaja "Pic The Bic" na koji je pristiglo čak 170 prijava.

Zadatak je bio oslikati gradski bicikl marke Explorer koristeći neki od elemenata iz vizualnog identiteta brenda Somersby. Stručni žiri odabrao je 15 najboljih čijim su autorima dodijeljeni bicikli kako bi ih oslikali prema prijavljenim idejnim rješenjima. Sva kreativna rješenja koja su ušla u finale natječaja možete vidjeti na ovom linku.

Trendovski Somersbike bicikli će predstojeće ljetne dane svakako dodatno uljepšati, a namijenjeni su aktivnim i urbanim ljudima uvijek spremnim za nove izazove, baš kao i Somersby. Cjelokupan natječaj je još jednom podsjetio kako je bicikl praktično i ekološki prihvatljivo prijevozno sredstvo koje uz malo truda, kreativnih ideja i dobre volje može postati unikatno i osebujno umjetničko djelo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene