8. i 9. kolovoza

Žene na najluđi party u Splitu idu BESPLATNO!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveća open air diskoteka, ona na splitskoj Rivi ovog se ljeta publici zaista odlučila predstaviti u svom najboljem izdanju. Nakon što je oduševila objavom headlinera Fatboy Slima i Underworlda, novom će se iznenađenju posebno veseliti pripadnice ljepšeg spola.

Iznenađenje u obliku besplatnih ulaznica pripadnicama nježnijeg spola, ove sezone za prvi dan spektakla u Splitu daruje Discotheque Riva pod uvjetom da su punoljetne te da dolaze iz jedne od zemalja regije tj. iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Pogledaj i ovo showbuzz 7. ožujka Jedan od najboljih svjetskih DJ-a uskoro se vraća u Hrvatsku, nastupit će na Zagrebačkom velesajmu

Za tjedan dana će dakle sve posjetiteljice iz regije dobiti mogućnost prijave za svoju besplatnu ulaznicu za prvi dan Discotheque Rive. Besplatnu ulaznicu za nastup Fatboy Slima koji nastupa u četvrtak 8. kolovoza, dame će zaprimiti u obliku pozivnice putem svoje e-mail adrese, a detalje prijave i način preuzimanja ulaznica mogu popratiti na službenoj Facebook stranici Discotheque Rive.

>> Discotheque Riva ugošćuje Underworld i Fatboy Slim

Tako će 8. kolovoza u srcu sezone splitska Riva gorjeti  uz 'Right Here, Right Now' i izvedbu glazbenika koji obara rekorde kad je broj publike u pitanju. Superstar, DJ, producent i pionir big beata Norman Cook, poznatiji kao Fatboy Slim do vrhunca će dovesti i publiku podno Marjana te četvrto izdanje Discotheque Rive zaista učiniti najvećim do sada.

Drugi dan središnjeg glazbeno-scenskog događaja na Jadranu 9. kolovoza upotpunit će nastup britanskog dvojca Underworld kojima je ovo ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj, te jedan od samo tri ekskluzivna nastupa u Europi ovog ljeta uz Barcelonu i Bratislavu. "Born Slippy”,"Cowgirl", “Two Months Off” ili "Dark Train" samo su dio onoga što će posjetelji imati priliku čuti i doživjeti, jer Underworld slove za jedan od najboljih i najkreativnijih elektronskih bendova svih vremena.

Discotheque Riva je uz poklon djevojakama i ženama objavila i početak prodaje ulaznica za regiju od ponedjeljka 10. lipnja, a njihova cijena u pretprodaji do 01.srpnja kreće se od 100 kuna za Fatboy Slima i 150 kuna za Underworld do 220 kn za oba dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene