Poslušajte!

PREMIJERNO poslušajte Leov novi singl - 'Radi to nekom drugome'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Leova glazbena suradnja na ovom singlu odvijala se sa slavnim producentom Jamesom Cruzom, , a kako zvuči novi singl, poslušajte u videu!

DNEVNIK.hr donosi vam premijeru novog Leovog video spota 'Radi to nekom drugome'. Leo je i ovoga puta surađivao sa poznatom redateljicom te velikom prijateljicom Katjom Restović., te joj prepustio režiju i montažu svog najnovijeg video spota u visokoj produkciji. Video spot se snimao u Šibeniku (gdje su bile kamere Daria Godiča) i u Poreču gdje je Katja snimala sa svojom ekipom.

>> Leo snimio singl s Beyonceinim producentom!

Nakon atraktivne šibenske marine 'Mandaline' spot se snimao i na nekoliko lokacija u studiju u Poreču. Osim Lea, u spotu se pojavljuje prekrasna Nikolina Miletić, fotomodel i manekenka iz Rijeke.

Leova glazbena suradnja na ovom singlu odvijala se sa slavnim producentom Jamesom Cruzom, ujedno vlasnikom prestižnog studija Zeitgeist Sound, a koji je dosada producirao preko 400 albuma, osvojio šest Grammy nagrada, te surađivao sa mnogobrojnim slavnim glazbenicima poput Beyonce, Lil Waynea i Wu – Tang Clana.

Glazbu i tekst za pjesmu radio je Sasha Žigić, Marcus Reindlinger je zaslužan za miks, dok je Slaven Vulić radio aranžman, a završnu produkciju napravio slavni James Cruz.

Pogledaj i ovo showbuzz Vraća se! Nakon duge stanke objavio novi, seksi singl

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene