Premijera hita 'Anđele'

Pogledajte novi spot Colonije: Zbog ovog je Indira čak hodala po rubu Velebita!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Colonia ima novi spot za pjesmu 'Anđele' s albuma 'Tvrđava', a Dnevnik.hr PREMIJERNO vam donosi video!

Grupa Colonia predstavlja video spot za nedavno objavljeni singl 'Anđele', a za čiju realizaciju se pobrinuo redatelj Darko Drinovac. Pjesma 'Anđele' šesti je po redu singl s njihovog aktualnog albuma 'Tvrđava', a sa sobom nosi izvorni zvuk benda čija karijera traje gotovo 20 uspješnih godina.

Pogledaj i ovo Dino Petrić (Foto: PR) Premijera "Previše sam tvoj": Nova pjesma i spot Dine Petrića

U novom spotu, ovaj energični trojac prošetao je samim rubom prekrasnog Velebita u potrazi za simbolikom slobode kojoj težimo, a kao suprotnost toj idili odabrane su i dvije urbane lokacije u Zagrebu. Zabačeni kompleks u kojem prevladava industrijska arhitektura, uz svjetlosne efekte odlično je poslužio za vizualizaciju underground clubbinga. Pored toga snimljene su i scene na krovu kao simbol glazbe koja se bezgranično širi. Cijelu priču prati i odličan styling kojem Indira pridaje mnogo pažnje, a kojim besprijekorno prati svjetske trendove.

>> Pjesmom 'Anđele' Colonia se vraća svojim korijenima



Jedan od najpoznatijih i najtraženijih hrvatskih redatelja glazbenih spotova, Darko Drinovac priznaje kako uvijek rado surađuje s Colonijom: 'S njima je uvijek zabavno raditi, lako se dogovorimo oko lokacija i atmosfere koju želimo postići, ponavlja se jedino to da ja mučim njih, a i oni mene. Ovoga puta zanimljivo je bilo boriti se s vjetrom koji je puhao kao lud, ali je bio gušt jer smo uživali u miru i tišini te u pogledu na prostranstvo koji Velebit pruža'.



Samim aranžmanom pjesme 'Anđele', koju autorski i produkcijski potpisuje Boris Đurđević, Colonia je već dala naznake da se ponovo vraćaju svojim starim korijenima, dance zvuku koji ih je i postavio na sam vrh domaće estrade, a što njihove vjerne fanove sigurno neće razočarati!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene