nova pjesma

PREMIJERA spota - Ostavljene i rastavljene žene u Bernyjevoj pjesmi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Berny & Bisernica feat. Dj Suvy predstavljaju pjesmu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Riječ je o pjesmi 'Žene ostavljene', iako simboličkog naslova riječ je o veseloj pjesmi s brzim ritmom i pamtljivim refrenom, a posebnost ove pjesme leži u tome što govori o trendu "razvedenih žena".

Pogledaj i ovo Mate Bulić - 1 "Puno je vremena prošlo" Mate Bulić priredio pravo veselje svojim fanovima: ''Poželio sam im zahvaliti što su molili za mene kad mi je bilo teško''

Meritas opet osvajaju: Pjesma 'Još jednom' u svom novom ruhu

Spot u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju gospođe od 60 godina režirao je Josip Grizbaher. Autor teksta je sam Berny (Bernard Kumić) koji se može pohvaliti YouTube hitovima - "Udala se nikad nije" ft. Taz Soldo (2 milijuna pogleda) te "Moja ljubav stara" feat. klapa Godimenti (580.000 pogleda). Uz Bernyja, glazbu za "Žene ostavljene" radio je Ivan Del Loco koji s Alenom Mozerom potpisuje i aranžman.

Pogledajte premijeru spota "Žene ostavljene" samo na Dnevnik.hr! A u četvrtak 29. siječnja u zagrebačkom klubu InBar u kojem će Berny s Tamburaškim sastavom Bisernica, te DJ Suvyjem i Markom Petrićem zabavljati posjetitelje poslije ponoći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene