Premijera

Novi spot Davora Radolfija & Ritmo Loca - 'Neka se živi!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novi singl Davora Radolfija & Ritmo Loca ˝Neka se živi˝ u kratko vrijeme koliko je u radijskom eteru, dobio je samo pozitivne komentare, a da je zaista riječ o jednoj uspješnoj pjesmi, ovih dana se i pokazalo.

Naime, nakon što je prošli tjedan singl zabilježio novi ulaz na HR TOP 40 i našao se na 17. mjestu, ovoga tjedna singl se pomaknuo prema gore u društvo deset najboljih, točnije na 9. mjesto.

Dok aktualni singl 'Neka se živi' za kojeg je Radolfi radio glazbu, Ines Prajo tekst, a Tomislav Modrić aranžman i dalje uspješno osvaja radijski eter i publiku, danas možete pogledati premijeru istoimenog video spota koju donosi portal Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo Davor i Lea Radolfi talentirana lea Lijepu kćer Davora Radolfija nemamo često priliku vidjeti u javnosti, no zato je sve poglede krala na očevoj promociji!

'Što reći o samom naslovu pjesme? Filozofija života nalazi se u samom refrenu, koji je od velikog značenja. Kada se živi, neka se živi do kraja, kada se ljubi, neka se ljubi sa srcem i dušom. Tko nije tako probao živjeti, niti ne može znati kako je to. Veseli me što će moja publika kroz kratko vrijeme imati prilike vidjeti i video spot za istoimeni singl, a do tada uživajte maksimalno, kako najbolje znate, jer neka se živi do kraja!', tvrdi Radolfi.

 

Video spot se snimao u vrlo veseloj i pozitivnoj atmosferi pod redateljskom palicom Mile Ostovića.

Pjesma 'Neka se živi' je optimistična, šalje poruku kako trebamo uživati u životu, kada ljubimo, trebamo ljubiti svim srcem i do kraja.

'Veseli me što u današnje vrijeme u kojem živimo svojoj brojnoj publici mogu kroz ovakvu pjesmu poslati poruku da zaista vrijedi uživati u životu i svemu lijepome oko nas', rekao je Davor Radolfi o pjesmi ˝Neka se živi˝ i istoimenom video spotu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene