PREMIJERNO

VIDEO Pogledajte novi spot Nede Ukraden za 'Neću prežaliti'!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Premijerno poslušajte novi hit Nede Ukraden 'Neću prežaliti'.

Aktualni singl Nede Ukraden'Neću prežaliti' pravo je glazbeno osvježenje u radijskom eteru otkako je krenuo s emitiranjem, a pozitivni komentari mogu se čuti na svakom koraku.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden ''Moja snaga!'' Neda Ukraden ponosno je pozirala s kćeri jedinicom i zetom, pratitelji su iznenađeni koliko kćerka liči na pjevačicu

'Crna kosica, bucko mali slatki' - Nedu osvojio Dušan!

Neda je priču oko spomenutog singla opisala kao mali zimski predah od brzih ritmova, ali je isto tako istaknula da vjeruje kako će pjesma taknuti srca mnogih obožavatelja, posebno obožavateljica.

Portal Dnevnik.hr donosi Vam internet premijeru video spota Nede Ukraden 'Neću prežaliti'.

Spot se snimao na ušću rijeke Save u Dunav te u prekrasnom apartmanu jednog poznatog beogradskog hotela. Kao i do sada, Neda je i ovoga puta okupila profesionalnu ekipu, a redateljska palica pripala je Andreju Damnjanoviću, koji je sa Nedom surađivao na prethodnim projektima.
Uz Nedu Ukraden u video spotu pojavljuje se i dvoje mladih ljudi, manekenka i maneken, koji će svojom pojavom dodatno naglasiti priču oko pjesme.

'Snimanje video spota prošlo je u veseloj atmosferi, svi smo se lijepo zabavili. Jedna od zanimljivosti sa snimanja, svakako su trenuci u kojima su se malo zaigrali, pa su neke od scena podsjećale na one iz filmova za odrasle, ali je na kraju sve završilo u granicama pristojnosti. Komentari na pjesmu su odlični, iznenadilo me sve što sam čula i drago mi je da se publici svidio singl, nadam se da će tako biti i sa video spotom', rekla je Neda Ukraden o snimanju video spota 'Neću prežaliti'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene