U teatar

Predstava 'Vilimov Shakespeare' grupe Ateatar posvećena oboljeloj kolegici

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ateatar djeluje kao grupa koja se sastoji od glumaca, redatelja, pisca, glazbenika i likovnog umjetnika.

Grupa se bavi dramskim kazalištem, a postavljamo samo vlastite tekstove koji nastaju isključivo za Ateatar, dakle suvremene autorske drame.

Pogledaj i ovo showbuzz U kazalištu Kerempuh Nova sezona, nova premijera predstave 'Jazavac u Kerempuhu'

Veliko gostovanje Beogradskog dramskog pozorišta u Kerempuhu

Prije 4 godine Vilim Matula izrazio je želju svojem prijatelju Zoranu Skalickom da napravi predstavu s glumcima grupe DUB, tadašnjim polaznicima dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava. Tu je odmah prošlo nekoliko godine, ali smo konačnu tu suradnju ipak uspjeli provesti kroz 2013/2014.

Predstava Vilimov Shakespeare dokumentira događaje s prve zajedničke probe Vilima Matule, Petra Atanasoskog, Marije Margetić i Hrvoja Horvata. Kasnije se ispostavilo da spomenuti glumci nikad nisu imali prvu probu, nego samo drugu, treću, četvrtu i tako njih pedesetak. Ta prva proba koju nikad nisu imali, to je predstava Vilimov Shakespeare.

Subotnja izvedba je posvećena našoj prijateljici i kolegici Vesni Ravenšćak, zagrebačkoj glumici koja se bori s leukemijom i svi prihodi su namijenjeni za nju. Predstava počinje u 20.30h, cijena ulaznice je 30kn, a može se kupiti u pretprodaji na ulaznice.hr ili na dan predstave u Društvenom centru Kino Mosor od 19h.

Autor predstave je Bruno Margetić, redatelj Zoran Skalicki, glazbu izvodi Mark Mrakovčić, a igraju Vilim Matula, Petar Atanasoski, Marija Margetić i Hrvoje Horvat.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene